Luk

Ståle om Sigurdsson: Har haft et ujævnt forløb

| 3F Superliga | 5 kommentarer

Infoboks

Manchester United - FC København
Europa League Slutspil (10/08)
bet365 1,22 6,50 12,00
Oddset 1,25 5,70 12,00
YouBet 1,23 6,75 11,75

FC København-manageren Ståle Solbakken har netop forlænget med Ragnar Sigurdsson, men siger, at forløbet for forsvarsspilleren har været ujævnt. 

Ragnar Sigurdsson har haft et yderst blandet ophold i FC København, siden at han skiftede tilbage til københavnerne fra russiske Rostov i januar 2020. 

Tiden har været præget af skader, og FC København-manager Ståle Solbakken siger til FCK TV, at den 34-årige islænding har haft et turbulent forløb, men han har også leveret. 

- Han har haft et dårligt forløb, fra at han gik ud af kontrakten i Rostov og nok ikke passede på kroppen, som han burde. Herefter skulle han indhente den tabte fysik og fik et par kampe mod Celtic og gjorde det rigtig godt. Han spillede fantastisk mod AGF og også mod Midtjylland, inden han blev skadet, siger Ståle Solbakken og fortsætter:

- Han er dog haft et meget ujævnt forløb, da han har skullet cathe meget op grundet den manglende grundtræning, fordi han lagde sig på ryggen i Rostov og ikke ville blive skadet, men han løb i fitnesscentret og løftede nogle vægte. Det gjorde han, så han var supermotiveret, for han har et kæmpe FCK-hjerte. 

- Det ser man også ud fra de krav, som han stillede, der var meget moderate. Det viser, hvilket hjerte som han har. Han vil også meget gerne have en 'last dance' med Island, så jeg tror, Ragnar er klar. 

I denne sæson er det blevet til tre kampe for FC København i mestersskabsspillet, mens han spillede de to kampe mod Celtic i Europa League. Han har ikke spillet siden 9. juli.

F.C. København på hjemmebane. Find dit gavekort til store oplevelser her!


Af Anders Jensen

5 kommentarer

Dentolvtemand 18:54          
Ragnar elsker jo København. Jeg kan ikke huske hvilken europæsik kamp det var, men jeg har i hvert fald set ham på sektion 12, 1 gang, imens han var på kontrakt i Rusland. Han skulle ikke op i capo tårnet eller noget, han kom bare som en fan.
spartan 20:02          
Han er så ualmindeligt likeable. Kæmpe kriger
Crooks 21:37          
Baseret på det han har præsteret efter han er vendt tilbage, så er han ikke i nærheden af, at være på niveau til at få en ko trakt i FCK. Når man så der oven i ligger hans alder, så ser det endnu engang ud til, at Ståle bare henter en han kender og tænker tilbage på spillerens niveau, inden de forlod FCK sidst - præcis som han gjorde ved Oviedo. Nytænkning og lidt fremtids perspektiv havde klædt nordmanden.
Nobeltwist 22:08          
Vi ved jo ikke om han har tilbudt at gå 50% ned i løn, han mangler jo ikke penge ligefrem.
(u)tilfreds 11:39          
Ud fra hvad der udmeldes her modsat N’Doye, så lyder det til Ragnar og agent har accepteret en kontrakt på samme vilkår som FCK har tilbudt.. Nedgang i løn hvis ikke han er klar, ok løn hvis han er til rådighed og spiller.. Så som sådan tænker jeg ikke dette er en forlængelse der kommer til at koste det vilde... Man kan så håbe Papa kun skibes afsted så Zanka kan komme hjem og få N’Doyes + Papas og evt Thomsens løn, det ville være godt i mine øjne.. Så mangler der en kant i Fischers fravær og ellers ser jeg ikke der sker det store..
Søndag 9. august