Luk

Ståle: Pavlovic ved hvorfor han ikke spiller

| 3F Superliga | 15 kommentarer
Ståle: Pavlovic ved hvorfor han ikke spiller
Foto: Getty Images

Infoboks

Celtic - FC København
Europa League Slutspil (27/02)
bet365 1,44 4,00 8,50
NordicBet 1,48 4,45 8,15
Oddset 1,45 4,00 9,00
YouBet 1,43 4,25 8,50

Andrija Pavlovic er røget ud i kulden hos FC København, og Ståle Solbakken slår fast, at andre angribere pt. præsterer bedre end serberen.

FC København har fået flest point af alle i forårets Superliga-kampe.

Dyrtindkøbte Andrija Pavlovic har dog ikke været blandt de bærende kræfter på Ståle Solbakkens mandskab, og serberens fremtid i hovedstadsklubben er ifølge BT særdeles usikker.

- Det er op til ham. Der er konkurrence. Jeg har sagt det til Pavlovic, og han ved, hvordan situationen er. Han ved præcis, hvorfor han ikke spiller.

- Jeg tænker på enhver tid på, hvad der er det bedste for holdet. Santander, Pieros, Fischer og Jonas Wind har været bedre, siger Ståle Solbakken til BT.

Serberen har fået 55 Superliga-kampe for Løverne, hvor det er blevet til 15 scoringer.

Oplev F.C. København på hjemmebane i Telia Parken. Se kampprogrammet og mulighederne her!


Af Kenneth Hansen

15 kommentarer

Andersespin 20:11          
pieros får så meget spilletid og så mange chancer for at vise sit værd og han fortjener sq at mærke alle de chancer har en konsekvens som er direkte på reserve holdet det er en klar besked om at du ska tll at score flere mål og udnytte dine chancer 100%. 2 stærke spillere som Santander og Pavlovic ville ændre det hele så meget og så lad Victor (Viggo) spille midt bane i stedet for Falk som og så brænder chancer, forstår simpelt hen ikke Ståle mere i hans evne som træner eller mangel på samme.
danped89 20:19          
What? Pieros er topscorer og score i gennemsnit hver anden kamp. Pavlovic er elendig både i opspil og med ryg og front imod mål. Man skal fandme være imbecil hvis man ønsker ham inde i stedet.

Pavlovic er så lad og ugidelig i hans spillestil at det eneste han har kunne bruges til, er afdækning af bolden ved hjørneflaget når vi har været foran og skal forsvarer den hjem de sidste sekunder.
danped89 20:25          
Her er btw lidt statistik ift kamp og mål.

Pavlovic I alt 83 kampe Mål: 22
Sotiriou I alt 41 kampe Mål: 15

Ved godt hvem jeg ville vælge. :-)
bruger 147313 20:29          
Endnu en dyrt indkøbt spiller der falder igennem
Jillionaire 20:30          
*Andersespin ????

Er du troll

Rigtigt som Danped89 skriver, Pieros er FCK´s topscorer? Han er måske faldet ud nogle kampe, men slår alligevel til med mål.

Pavlovic har fået SÅ mange chancer og brænder direktør chancer på stribe.

Bedste konstilation i offensiven er Santander og pieros på toppen, Fischer på venstrekant og falk på højre.

Man kunne ved andre lejligheder alt efter hvilke hold man spiller i mod have Santander på toppen, Fischer venstre, falk hængende angriber/offensiv midt og skov på højre og lade pieros indskifte.

Pavlovic skal efter min mening sendes afsted til sommer, desværre med Santander og Ankersen højst sandsynligt. Jeg er dog fortrøstningsfuld med de talenter der står i kø, Wind, holse og rørslev.
MR11 20:41          
Tror bare at Anders er så ung, at hans alder er så lav at den består af et ciffer, fremfor to.
Tropico 20:47          
Jeg synes man burde prøve Santander og Wind sammen. Pieros virker for mig ikke som den rigtige angriber for FCK endnu. Han mangler en del autoritet i sit spil, som Santander også gjorde i starten.
Mandag 24. februar