Luk

Ståle roser Rösler: Har gjort Malmö hårdere

| Europa League | 5 kommentarer

Infoboks

Hammarby - Malmö FF
Allsvenskan (20/10)
bet365 2,62 3,50 2,50
NordicBet 2,70 3,55 2,50
Oddset 2,60 3,45 2,45

Ståle Solbakken og Malmö FF-træneren Uwe Rösler har et godt kendskab til hinanden, og FCK-træneren mener, at Rösler har gjort Malmö hårdere.

Ståle Solbakken kommer torsdag til at stå overfor en bekendt, når Malmö FF-træneren Uwe Rösler træder ud i sit tekniske felt til aftenens Europa League-kamp mellem FCK og Malmö FF.

De to har lignende karrierer, hvor begge har flotte perioder som spillere, mens de begge indledte trænergerningen i Norge.

Udenfor banen kender de også hinanden med sønner på det samme norske ungdomslandshold, og Ståle Solbakken er fuld af respekt for sin kollega i Sverige.

- Jeg har stor respekt for Uwe (Rösler, red.) som person og træner. Han er gået den hårde vej og har vist, at han kan håndtere meget forskellige miljøer, sagde Solbakken på et pressemøde onsdag ifølge Expressen.

- Jeg synes, han (Uwe Rösler, red.) har givet Malmö noget mere hårdhed og styrke, og han har tilført noget af sin personlighed til holdet.

- For et par år siden var Malmö noget blødere, nu er det et hårdere hold i dets ageren, og det er formentlig Uwes fortjeneste, da han har overført lidt af sin personlighed, og det er altid et godt tegn for en træner.

Uwe Rösler udtalte, ifølge Expressen, at han ser torsdagens opgør i Malmø som helt lige.

Oplev F.C. København på hjemmebane i Telia Parken. Se kampprogrammet og mulighederne her!


Af Jonas Dalgård
Onsdag 16. oktober
Tirsdag 15. oktober