Luk

Ståle roser Stephan A. og åbner for Ibsen-exit

| 3F Superliga | 4 kommentarer

Infoboks

Esbjerg fB - FC København
Superligaen Grundspil (14/02)
bet365 5,25 3,80 1,65
NordicBet 4,90 3,90 1,68
Oddset 5,20 3,80 1,65
YouBet 5,40 3,80 1,65

Ståle Solbakken har masser af ros tilovers for Stephan Andersen, og han åbner samtidig for, at Frederik Ibsen kan forlade klubben allerede nu.

Stephan Andersens kontrakt i FC København udløb ved årsskiftet, men den garvede keeper har onsdag forlænget sin kontrakt hos de danske mestre.

Det vækker glæde hos manager Ståle Solbakken.

- Stephan er først og fremmest stadig en rigtig dygtig målmand, der altid leverer 100 procent på træningsbanen og i de kampe, han har fået.

- Han har vist en kæmpe dedikation i sit arbejde for at komme tilbage efter den alvorlige skade, han fik i maj, og han er nærmest første mand inde til træning hver dag, siger Ståle Solbakken til FCK's hjemmeside.

FCK har nu fire keepere i førsteholdstruppen. Karl-Johan Johnsson er i øjeblikket førstevalg, og Sten Grytebust er andetvalg.

Derudover er altså Stephan Andersen i truppen, mens også den yngre keeper Frederik Ibsen er på holdet. Sidstnævnte kan dog være på vej væk.

- Vi har nu et enormt stærkt målmandsteam med Kalle, Grytebust, Stephan og Ibsen. Med forlængelsen af Stephan har vi sikret et solidt fundament, hvis der kommer nogle justeringer i løbet af transfervinduet, og vi har en aftale med Frederik Ibsen, om at han kan forlade klubben i dette vindue eller senest til sommer, hvor han har udløb, siger Ståle Solbakken.

Stephan Andersen har været i FCK siden 2014.

Oplev F.C. København på hjemmebane i Telia Parken. Se kampprogrammet og mulighederne her!


Af Nicolai Skovsgaard Tøfting
Lørdag 18. januar