Luk

Ståle Solbakken afviser snak om krise i FCK

| 3F Superliga | 57 kommentarer
Ståle Solbakken afviser snak om krise i FCK
Foto: Getty Images

Infoboks

FC København - Esbjerg fB
Superligaen Grundspil (20/10)
bet365 1,35 5,00 8,50
NordicBet 1,32 5,30 9,05
Oddset 1,35 5,10 9,00

Trods tre nederlag og bare en enkelt sejr i de seneste fem 3F Superliga-kampe afviser Ståle Solbakken blankt over for Ekstra Bladet at FCK er i krise.

FC København indkasserede søndag et 1-3-nederlag til ærkerivalerne fra Brøndby, og dermed har løverne blot fået fire point i de seneste fem ligakampe.

Det får dog på ingen måde manager Ståle Solbakken til at ryste på hånden.

- Vi skal blive bedre, men der er ingen krise, siger Ståle Solbakken til Ekstra Bladet og tilføjer:

- Først og fremmest hvis du tager kampen i går (søndag, red.), så gav vi Brøndby to mål, og selvom det var to gode kontraer, var vi selv uden om det.

FCK's seneste fem ligakampe har udover nederlaget til Brøndby budt på en sejr over Silkeborg, uafgjort mod FC Midtjylland samt nederlag til Hobro og AaB.

Efter 12 runder ligger FCK nummer to i Superligaen med fire point op til FCM.

Oplev F.C. København på hjemmebane i Telia Parken. Se kampprogrammet og mulighederne her!


Af Martin Schmidt

57 kommentarer

Chimi-Changa 21:18          
Det første mål havde intet med Hedlund at gøre, det var faktisk Nelsson der gav ham det mål. Faktisk stod han helt stille og sagde : Du må gerne score! Ståle er og bliver en arrogant cunt.
Kongen af København 21:39          
Du kan mene hvad du vil om Solbakken, men ikke desto mindre har han ret mht. Nelsson. Det er elendigt forsvsrrsspil. Stages foræring er også for ringe på dette her niveau. Når det er sagt, så skal FCK snart til at tage sig lidt mere sammen inden det går helt galt. Det virker ikke til Solbakken helt forstår alvoren pt.
NeverDefeated 21:42          
Haha, altså, nu bliver det en anelse patetisk. Man har brugt op mod 100 mio. på transfers, og er pt. i en relativt dårlig forfatning. Spilkonceptet er fraværende, og flere af de nye spillere sejler.
Sirlimpsalot 21:49          
Okay Ståle. Lige nu lever vi på et forspring og det er til grin at være utilfreds med 2 point eller mere i snit (Liga og EL).
Men pilen og formen peger i en meget dårlig retning. Det er længe siden der er blevet spillet en rigtig god kamp, 8-10 vil jeg tro og vi skaber faktisk ingenting i øjeblikket.
Det er skidt - rigtig skidt.
HGW 21:50          
Underligt han ikke kan se det. Resultatmæssige, spillemæssigt og især offensivt, ser det kriseagtigt ud. Jeg ville være bekymret.
Moto1 22:24          
Interessant hvis Ståle ikke mener det er en lille krise i FCK, for så må ambitionsniveauet da være blevet sænket betydeligt. FCK skal nok komme igen, men lige nu ser de svage ud på flere parameter, hvilket de seneste kampe klart afspejler.
XSDU 22:44          
Mon ikke der kan være forskel på hvad Ståle mener, og hvad han siger?
Selv hvis han mente der var tale om en krise, tror I så han reelt ville indrømme det?
Måske hvis de lå udenfor top seks, men formentlig ikke før.
Man skal jo ikke vise svaghedstegn, og da slet ikke en som Ståle.
Lørdag 19. oktober
Fredag 18. oktober