Luk

Ståle Solbakken: I perioder hang vi i tovene

| Europa League | 3 kommentarer

FC København-træner Ståle Solbakken anerkender, at Dynamo Kiev i perioder havde overtaget mod FC København.  

FC København måtte tage til takke med en uafgjort, da de torsdag tørnede sammen med Dynamo Kiev i Europa League i Parken. 

Ifølge københavnernes træner Ståle Solbakken var det en kamp mod en yderst kompetent modstander, som gjorde det svært for hjemmeholdet.  

- Vi hang lidt i tovene i nogle perioder af kampen. De var lidt kvikkere end os i nogle situationer, men da de scorede, følte jeg faktisk, at vi havde fuld kontrol, hvor vi fik nogle gode kontraer, siger den norske træner. 

FC København-træneren så en kamp, der på nogle måder mindede om opgøret 1-1-opgøret i Kiev, men hvor ukrainerne var sat bedre op.  

- Det var et lidt modsat fortegn end kampen i Kiev. De er et rigtigt godt hold, og han (Dynamo Kiev-træneren red.) havde sat sit hold bedre op end i Kiev, siger Ståle Solbakken. 

Solbakken var skuffet over at se måden, hvordan Benjamin Verbic scorede. Kantspilleren har en fortid i FCK. Af den grund burde FC København-mandskabet have haft kendskab til hans kvaliteter. 

- Som jeg sagde til spillerne: Hvordan kan I være så naive at lade ham (Benjamin Verbic red.) sparke med højrebenet. Jeg har vist otte millioner videoer af det. Det er unødvendigt. Det er hans kendetegn, siger han. 

FCK-træneren gav spilletid til en række unge spillere, der ikke har den store europæiske erfaring. Det kan hjælpe spillerne på længere sigt, mener træneren. 

- Der var højt tempo. Det var international fodbold i topklasse. Det var meget lærerigt, siger Ståle Solbakken. 

 

Oplev F.C. København på hjemmebane i Telia Parken. Se kampprogrammet og mulighederne her!


Af Kristian K. Jørgensen
Onsdag 20. november
Tirsdag 19. november