Luk

Ståle Solbakken: Nogle vil nok forlade os

| 3F Superliga | 52 kommentarer

Infoboks

Manchester United - FC København
Europa League Slutspil (10/08)
bet365 1,22 6,50 12,00
Oddset 1,25 5,70 12,00
YouBet 1,23 6,75 11,75

Ståle Solbakken tror, at FC København kommer til at miste nogle spillere, men han vil også gerne hente forstærkninger til holdet.

FC København sluttede som nummer to i 3F Superligaen, og nu venter et returopgør mod Istanbul Basaksehir i ottendedelsfinalen i Europa League. 

Forberedelserne til den kommende sæson af 3F Superligaen er dog gået en smule i gang for Ståle Solbakken og FC København. 

FC København-manageren Ståle Solbakken siger til FCK TV, at han regner med, at nogle spillere med stor sandsynlighed forlader klubben, og han erkender, at det er et svært fodboldmarked grundet corona-krisen.

- Vi skal først og fremmest tænke på, at vi er en klub, der skal bestå på kort og lang sigt. Der har været en corona-periode. Det er ikke sådan, at vi kan knipse og tro, at alt kommer tilbage til det normale. Det har hverken samfundet eller FCK gjort, men ud fra de forudsætninger, som vi har, så prøver vi at sammensætte en slagkraftig trup. 

- Så nogle vil forlade os, men forhåbentlig vil vi få noget frisk blod. Det er nemt at sige nu, men det er et svært marked. Der har været corona-times all over, og af hensyn til klubben og den langsigtede plan er, at vi skal agere fornuftigt, og det er jeg ansvarlig for, siger nordmanden. 

Ståle Solbakken siger, at klubben vil gøre alt for at vinde mesterskabet i næste sæson. 

- Vi vil gerne løfte trofæer, men nogle gange kommer der bump på vejen, og sådan er livet. Vi vil give alt for at komme tilbage på det øverste niveau for sikre 'magical nights' i Parken, så vi kan løfte pokalen og komme op i spillemæssigt niveau, som vi har haft i mange sæsoner. 

- Vi vil gøre alt for, at vi skal sikre os de forudsætninger med ekstern og intern granskning af skadeshistorikken de sidste tre år. 

- Vi er klar over, at vi kunne have gjort noget bedre, og vi har lavet nogle fejl, men vi er også klar over, at vi har gjort meget godt, som gør, at vi nok skal finde den rigtige balance for at skabe de store øjeblikke for fans, sponsorer og andre. Vi er fightere, og det kommer vi altid til at være, siger FCK-manageren. 

Onsdag 5. august møder FC København Istanbul Basaksehir i Telia Parken, mens Ståle Solbakken og co. møder OB på udebane 13. september i den nye sæson af 3F Superligaen.

F.C. København på hjemmebane. Find dit gavekort til store oplevelser her!


Af Anders Jensen

52 kommentarer

Slettet(341009200508) 20:09          
Mon ikke Ståle snart skal forstå at hvis han ikke drastisk gør noget, så giver han den direkte champions league plads væk til fcm, som vi også gjorde det til fcn.
FCK har om nogen fortjent den direkte plads qua man er årsagen til at DK overhovedet får en direkte plads.
Men det kræver stadig at man vinder ligaen næste sæson. Stram op Ståle!
Bruger1711823 20:10          
Man har ikke fortjent den direkte plads hvis man ikke vi der ligaen
Slettet(341009200508) 20:14          
Det er jo også det jeg skriver? At man er nødt til at vinde ligaen (dermed gøre sig fortjent) vågn nu op.
Uanset hvad er der ikke nogle andre klubber end FCK som har fortjent den plads mere end FCK. For havde det ikke været for FCK havde vi slet ikke haft den plads.
Lifetec 20:21          
Hvorfor tror så mange FCK-fans, at vi har en direkte plads i Champions League gruppespil? Er der noget jeg har overset?
Mich 20:30          
Jeg vil ikke bestride at FCK fortjener den mest selv om det ikke er sådan sport virker men blot tilføje disse stats som det så ud omkring nytår

Point bidrag fra de 3 hold som har deltaget alle de seneste 5 år til den danske koficient.

FCK: 35.000 Bedste år 16.000
FCM: 14.500 --------- 7.000
BIF: 8.500 --------- 2.500

Dette er for at illustrere at andre hold end FCK jo også bidrager og samtidige måske vise for hvem som måtte være interesseret at selv om den samlede (københavnerbaserede) danske sportspresse gerne vil male et billede af at FCK kun bidrager og at FCM slet ikke bidrager så er dette ikke tilfældet selvom der er plads til forbedring fra andre end FCK... Og desværre også fra FCK og Ståle selv da det der gode 16.000 år ligger pokkers langt tilbage og snart bliver slettet og de mange uafgjorte resultater som FCK de seneste år har fedtet sig igennem med til stor ros igen fra pressen bare ikke batter meget...
XSDU 20:33          
Der er jo noget med at antallet af pladser bliver fordelt på de sidste 5 års resultater.
Jeg mindes noget med at der ikke fra førstkommende, men næstkommende sæson, kan være sådan en i spil.
Dette i så fald grundet, et år falder ud af regnskabet, som der jo gør hvert år.
Derfor vil det jo være rigtig skidt, hvis FCM og AGF formøbler det hele ved at ryge ud til sekunda hold, som AGF gjorde det, sidst de spillede i Europa.

Så kan man altid tale om hvem der i så fald fortjener en plads. Begge dele er jo rigtigt, for det er jo FCK som primært har skrabet de point sammen som i givet fald giver den, men lige så rigtigt er det også, at man skal fortjene pladsen, ved at vinde sin egen hjemlige liga.

Så ingen grund til at hakke på hinanden der, for begge dele er jo sandt.
Slettet(341009200508) 20:37          
Lifetec

Der er noget du har overset.
Søndag 9. august