Luk

Ståle stikker til FCM: Who fucking cares?

| 3F Superliga | 265 kommentarer

Infoboks

AaB - FC København
Superligaen Grundspil (03/02)
Bet25 3,10 3,55 2,25
Oddset 3,10 3,50 2,25
bet365 3,10 3,40 2,25

Ståle Solbakken mener, at der er et helt andet pres på FCK og Brøndby, end der er i FC Midtjylland, for ingen uden for Herning går op i, hvad der sker i klubben, siger han.

3F Superliga-sæsonen er i gang, og FC København-manager Ståle Solbakken puster i et interview med Ekstra Bladet til rivaliseringen med FC Midtjylland.

Nordmanden mener, at der findes et andet tryk i FCK og Brøndby, end der gør i FC Midtjylland, fordi ingen uden for Herning interesserer sig for klubben, siger han.

- Selvom Brøndby nu er i gang med en turnaround, og forventningerne måske ikke er så høje, vil de altid have et enormt tryk på sig. De vil altid været enormt interessante, siger Ståle Solbakken til Ekstra Bladet.

- Det er der, at FCK og Brøndby ikke kan sammenlignes med FC Midtjylland. Who fucking cares uden for Herning? Ingen! I AaB er der meget større tryk end i Midtjylland, for i AaB er du hele Nordjyllands hold. På den måde er FC Midtjylland heldige, for der er næsten ingen, som går op i, hvad der sker.

Ståle siger videre, at han ikke bryder sig om FC Midtjyllands måde at kommunikere på, for de siger ifølge nordmanden bare det, der passer til situationen, uden der er hold i.

Abonnement til F.C. Københavns hjemmekampe - Fast adgang fra 79 kr./md.* (*6 md. binding / min. 474 kr.)


Af Sara Margren
Søndag 24. januar