Luk

Ståle talte med Bendtner: Ikke ham vi mangler

| International | 50 kommentarer
Ståle talte med Bendtner: Ikke ham vi mangler
Foto: Getty Images

Infoboks

FC København - FC Midtjylland
Superligaen Grundspil (22/09)
bet365 2,40 3,30 2,87
NordicBet 2,45 3,15 2,95
Oddset 2,35 3,35 3,05

Ståle Solbakken har talt med Nicklas Bendtner, men han er ikke den spiller, som FC København mangler, siger manageren til B.T.

Nicklas Bendtner skal væk fra Rosenborg denne sommer, og han er tidligere på rygteplan blevet sat i forbindelse med FC København.

Ståle Solbakken har før afvist det, men bekræfter nu over for B.T., at parterne har talt sammen - en aftale ligger ikke dog ikke kortene.

- Han er en ven af huset, så vi har snakket sammen. Men han er ikke den type, som vi mangler nu. Santos er spidsangriber. N’Doye er spidsangriber. Pieros er spidsangriber. Så vi mangler mere en, som kan ligge bag dem. Som kan være lidt som Jonas (Wind, red.), siger Solbakken til B.T.

FC København har blandt andre Jonas Wind og Dame N'Doye ude med skader.


Af Sara Margren

50 kommentarer

NordensStørste 10:11          
Kom nu Ståle.. Pieros er ikke værd at satse på. Michael Santos er muligvis spidsangriber men er kun 174 cm. De to førstevalg er langtidsskadede. Giv ham en kontrakt til sommer, han koster ikke noget.
Sonni-Johnsen 10:15          
Nej det koster da slet ikke noget, for Bendtner spiller da uden løn.
NordensStørste 10:17          
Du er smart i en fart hva..? Du ved vist udmærket godt hvad jeg mente. Selvfølgelig skal han have løn og en sign on-fee. Det skal alle spillere. Men man skal ikke betale noget for en transfer da Rosenborg gerne vil af med ham gratis.
BBR 10:17          
Hvad hiver han hjem om måneden i Rosenborg?
KB87 10:20          
endnu en artikel om NB og fck, det er som om at hverken journalister eller NBs fanskare rigtigt forstår at fck ikke har brug for en "angriber" der ikke kan noget.

endnu værre må jo være at ståle igen skal bekræfte at han ikke har en interesse for NB.

at man som FCK fan vil ønske NB i truppen er jo helt forfærdeligt, jeg vil nok kalde dem lidt plastik fodbold fans, fordi jeg tvivler meget på om man følger med i fodbold hvis man vil anbefale at fck skal tage NB.

han er mere passende i første eller anden divisions fodbold, så kan det godt være hans manager ser ned på serie C men det er nok mest realistisk at han ender der eller lavere når hans kontrakt udløber.
Campeones32 10:21          
Ståle ved godt der er en lillebitte chance for Bendtner får succes.
At satse på ham, med den hyre han sandsynligvis skal have, vil være et større et af slagsen og det er Ståle naturligvis for klog til.
Tror nu nok FC skal klare sig :-)
MadsLeb 10:22          
Du er smart i en fart hva..? Du ved vist udmærket godt hvad jeg mente. Selvfølgelig skal han have løn og en sign on-fee. Det skal alle spillere. Men man skal ikke betale noget for en transfer da Rosenborg gerne vil af med ham gratis.
Netop det at man ikke skal betale en transfersum for en spiller, vil spillerens agent i givetfald bruge i en forhandlingssituation til at presse både løn og sign-on fee op.

Bendtner ville ikke være billig for os at hente. Vores budget bærer allerede store lønudgifter til langtidsskadede spillere.

Bendtners årsløn i Rosenborg ligger angiveligt omkring de 4 mio. kr.
Lørdag 21. september
Fredag 20. september