Luk

Ståle: Tvivler på Daramy hører alt jeg siger

| International | 30 kommentarer
Ståle: Tvivler på Daramy hører alt jeg siger
Foto: Lars Rønbøg / Getty Images

Infoboks

FC København - FC Midtjylland
Superligaen Grundspil (22/09)
bet365 2,30 3,40 3,00
NordicBet 2,45 3,25 2,90
Oddset 2,35 3,40 3,00

Ståle Solbakken var glad for at se Mohamed Daramy score mod Riga FC, men der er lidt vej endnu for det unge talent.

Unge Mohamed Daramy scorede torsdag aften et vigtigt overtidsmål, da FC København slog Riga FC med 3-1 i Telia Parken i sidste runde af kvalifikationen til Europa League.

En scoring som på mange måder betød meget for FCK-manager Ståle Solbakken, der i sidste uge sendte den 17-årige angriber med U19-holdet til Holland for at tanke selvtillid.

En mission som i grove træk så ud til at være vellykket, da han scorede fire mål i to kampe mod Anderlecht og Chivas fra Mexico.

- Ja, jeg tror, at det var en god ide. Han trængte til at føle, at han er vældig god. Det fik han på den tur, siger Ståle Solbakken og fortsætter:

- Han trængte til at få lidt selvtillid, så vi sendte ham ned til en turnering i Holland, og så ødelagde han hele turneringen. Han blev vel nærmest topscorer.

Ståle Solbakken var dog ikke tilfreds med Mohamed Daramys defensive indsats mod Riga, og han erkender også, at niveauet skal være mere stabilt, hvis stortalentet skal have mere seniorfodbold i FCK på nuværende tidspunkt.

- På sit bedste er han klar, på sit værste er han ikke klar. Det er meningen, at han skal spille og skal spille lidt mere, siger Ståle Solbakken og tilføjer:

- Det hold, vi har nu, kan ikke bære over lange perioder, når han forsvinder ud af kampen.

Ståle Solbakken tvivler dog på, at hans budskaber altid trænger igennem hos unge Daramy.

- Han er lidt sådan, 'her kommer jeg'. Jeg er ikke sikker på, at han hører efter alt, hvad jeg siger til ham, siger den norske manager med et lille smil.

Mohamed Daramy har spillet 16 førsteholdskampe for FCK og scoret tre mål.


Af Anders Borup
Torsdag 19. september