Luk

Ståle: Wind og Mudrazija mangler kampform

| FC København | 0 kommentarer

Ståle Solbakken var ikke helt tilfreds med indsatsen, som var meget svingende, i testkampen mod OB. Tilbagevendte Jonas Wind og Robert Mudrazija mangler kampform.

FC København spillede fredag eftermiddag 2-2 i den første test efter coronapausen, og her var der comeback til Jonas Wind efter ni måneder og til den skadesplagede Robert Mudrazija.

Ståle Solbakken glæder sig over at have fået en bredere trup, men der er stadig et stykke vej til, at de to er i fulde omdrejninger, siger han efter dagens kamp.

- Der er stadig 10 dage til vi skal spille Superliga, og dem må vi bruge godt på træningsbanen, og heldigvis har vi også en kamp mere på tirsdag, siger han til FCK's hjemmeside og fortsætter:

- Vi har jo en lidt bredere trup nu, hvor vi før kampen kun manglede N'Doye og Boilesen, men spillere som Jonas og Mudrazija har alligevel været væk så længe, at de stadig mangler en del for at være helt i kampform, men det er også hvad man kan forvente.

Solbakken sendte i pausen Viktor Fischer på banen, men han måtte siden skiftes ud igen.

- Fischer måtte også udgå i dag, og vi må se de næste dage, hvor alvorligt det er, men selv om der er flere spillere, som trænger til at komme ind i en fast rytme, så har vi stadig flere valgmuligheder end tidligere på sæsonen.

Om kampen siger Ståle Solbakken: 

- Nu har vi trænet sammen i halvanden uges tid, og den fysiske form er udmærket, men som man også kunne se i dag, så mangler der kamptræning.

- Vi indledte rigtig godt, men faldt siden i niveau i flere omgange, og sådan var det vel hele kampen igennem, at det var meget svingende i kvalitet. Men der er flere positive ting fra især 1. halvleg, som vi kan tage med, men efter pausen var der flere, der kæmpede med tingene.

- Vi så generelt, at spillerne er på meget forskelligt niveau, hvor nogen ikke mangler så meget, mens andre har længere igen. 45 minutter på stor bane så i hvert fald ud til at være lang tid for flere af spillerne.

FC København tester igen på tirsdag mod SønderjyskE.

F.C. København på hjemmebane. Find dit gavekort til store oplevelser her!


Af Jonas Dalgård
Onsdag 3. juni
Tirsdag 2. juni