Luk

Stålsat Albers: Har holdet til at vinde 1. division

| 1. Division | 4 kommentarer

Infoboks

Skive IK - Viborg FF
1. division (05/03)
Oddset 6,10 4,10 1,52
bet365 6,50 4,20 1,50

Andreas Albers forventer afgjort, at Viborg skal sikre sig oprykning til Superligaen i den nye sæson, og frontløberen mener også, at Viborg FF har holdet til at vinde rækken. 

Viborg FF tager søndag eftermiddag hul på den nye sæson i 1. division med en hjemmekamp mod Nykøbing FC. 

I den forgangne sæson missede viborgenserne oprykning til Superligaen, men det skal der laves om på i den nye sæson, hvis det står til sidste sæsons topscorer for de grønne, Andreas Albers. 

- Min forventning er helt klart, at vi skal rykke op, og jeg mener personligt, at vi har holdet til at vinde 1. division, siger Albers til bold.dk og uddyber. 

- Jeg er opmærksom på, at der er mange andre dygtige hold, og 1. division er måske stærkere end nogensinde før, men det føler vi også, at vi er. Vi har lagt på og haft en fantastisk opstart, så vi føler os rustede til, at 1. division måske er blevet lidt stærkere. 

Mulig mental fordel til Viborg
I den forgangne sæson rykkede hele tre Superliga-mandskaber ned i 1. division i form af Silkeborg, Lyngby og FC Helsingør, og Albers tror, at det faktum måske kan give Viborg en mental fordel. 

- Et eller andet sted kan det godt blive en mental fordel til os, at der er kommet tre Superliga-hold ned, siger Albers og uddyber. 

- Fra min egen tid i Silkeborg ved jeg, at en nedrykningskamp tærer hårdt på spillerne mentalt, så det kan være, at det kan give os en fordel i starten, men på den anden side, så må man gå ud fra, at Superliga-holdene har lidt mere tempo i benene.

- 1. division er meget stærk, og der er ikke stor forskel på bunden af Superligaen og toppen af 1. division, så hvis vi ser en stor forskel på holdene, så kan jeg forestille mig, at det handler om noget mentalt, siger VFF-bomberen. 

Vægter holdet over personlig succes
Andreas Albers blev Viborg-topscorer i sidste sæson, da han noterede sig for 17 sæsontræffere, men angriberen slår fast, at holdets succes altid vil vægte tungere end egen personlig succes. 

- Holdet kommer altid i første række, og mine egne personlige mål kan jeg være totalt ligeglad med, så længe vi opfylder vores mål som hold, siger Andreas Albers. 

- Jeg vil gøre alt for at hjælpe klubben med at sikre oprykning, og det gør jeg selvfølgelig ved at score nogle mål. 

- Jeg blev desværre ikke topscorer sidste år, så mit personlige mål er at slutte højt oppe på topscorerlisten igen i år. 

Albers' 17 sæsontræffere i sidste sæson gav ham en delt andenplads på topscorerlisten i 1. division. Førstepladsen tog Esbjergs Anders Dreyer sig af med sine 18 scoringer. 

bold@bold.dk


Af Martin Schmidt

4 kommentarer

JohnHansen224 12:22          
Holdet er der, ja! Så må man håbe de kan holde hovedet koldt i afgørende situationer. Noget som kneb sidste år.
Kentomaniac 13:12          
Den dag VFF kan holde en føring til det 95. minut, begynder jeg for alvor at tro på dem igen. Det har de ikke kunnet i over ti år. Jeg tror ikke der er noget hold der har sat så mange tomålsføringer over styr som Viborg.
ViborgVFF 13:15          
Ja - holdet er klart godt nok til oprykning.
Der er dog nogle forudsætninger der skal holde:

1. Skader
VFF har de sidste 2 sæsoner haft så mange skader at det til tider har forekommet uvirkeligt. Det skal de undgå - specielt da truppen forkommer lidt smal

2. Vinde på Sjælland
VFF kunne sidste sæson ikke vinde på sjælland - det skal de vise de kan i den kommende sæson (hvor langt flertallet af udekampene foregår på sjælland)

3. Taktisk velforberedt
I sidste sæson var VFF flere gange taktisk overmatchet af hold de burde kunne slå - det er der ikke plads til hvis de skal være en seriøs kandidat til 1.ste pladsen
VFF har skiftet system i forbedredelserne - til 4-5-1 - og det har set virkeligt godt ud. VFF har taktisk været fuldt på højde på SIF og AAB - og laaang bedre end Hobro ... og flere niveauer over Thisted (som de sidste sæson havde svære problemer med) - så vurderet ud fra træningskampene ser det godt ud
...men foreløbig har de altså 0 point som alle andre

4. Nye spillere til defensiven
VFF har en god målmand og en god 4-back kæde (måske ligaens bedste) - men der er omtrent ingen til at tage over ved skader og karantæner.
Reserverne til de defensive pladser hedder Grønning og Leth til CB-pladserne og Trier til VB-pladsen. Der er ingen til HB-pladsen !
Der skal 2 nye spillere ind - der har noget der ligner SL niveau
Midtbane og angreb er VFF dækket godt ind på (hvis der undgås skader) - i morgen består bænken sikkert af bl.a. Vestergaard, Thychosen, Forchieve, Moses, Røjkjær - det er en meget kompetent offensiv bænk
Per61 19:09          
Jeg er fuldstændig enig med dig i alle dine betragtninger omkring Viborgs chancer for at blive tophold i første division. Men hvis ikke de forstærker sig med kompetente kræfter især i defensiven har de ingen chancer for at rykke op. Silkeborg og Lyngby har været aktive på transfermarkedet, her mangler jeg at se Viborgs sportslige ledelse i aktion. Hvis de tror de kan rykke op med så smal en trup, så kan der gå mange år inden de grønne igen er at finde i superligaen, og det ville være synd for en klub med potentiale, faciliteter og fanskare til meget mere...
Onsdag 3. marts
Tirsdag 2. marts