LeoVegas.dk bold.dk Bethard Casino24

Stålsat Solskjær: Det er ikke slut

| Champions League | 19 kommentarer
Solskjær hylder Pogba - 'han er blandt verdens bedste midtbanespillere'
Pogba og Co. sender Chelsea ud af FA Cuppen - se begge mål her
Pogba gør det igen! Her bringer han United på 2-0
Herrera pander United i front mod Chelsea - se føringsmålet her
Saudisk takeover af Manchester United? Glazer-familien kan tjene styrtende på salg af klubben
Stålsat Solskjær: Det er ikke slut
Foto: Getty Images
Manchester United har fortsat en chance for at gå videre til kvartfinalen i Champions League, mener Ole Gunnar Solskjær. Det bliver dog ikke let, erkender han.

Det er for tidligt at dømme Manchester United ude af dette års Champions League.

Det mener manager Ole Gunnar Solskjær, efter holdet tirsdag tabte med 2-0 på Old Trafford til Paris SG.

- Man kunne se, at vi ikke har spillet mange kampe på dette niveau på det seneste. Bjerge er til for at bestige dem. Man kan ikke sige, at det er slut. Vi skal forbedre os, og i dag (tirsdag, red.) var et reality check, siger han ifølge Uefa.com.

United-manageren roser samtidig PSG-holdet, som spillede en stærk kamp.

- Der er en grund til, at de er en af favoritterne til at vinde Champions League. Det er det niveau, vi skal sigte efter i vores klub, siger Solskjær ifølge Sky Sports.

Ifølge Sky Sports har intet hold, der har tabt første knock out-kamp på hjemmebane med to eller flere mål, formået at gå videre i Champions League.

Stream Manchester United – Liverpool på Eurosport Player
Advertisement

Af Anton Græsdal Maajen

19 kommentarer

Snigskytten 06:57          
Sådan Ole. Det er korrekt.... Meeeeen det lykkes desværre nok ikk.... Fuld fokus på top 4...
Edinho 07:24          
Kampen i går var et glimrende eksempel på, hvordan medierne i jagten på en filmisk fortælling kan blæse nogen op til at være favorit og få hele verden til at have forventninger, som United på nuværende tidspunkt slet ikke kan indfri. OGS´ United-hold har været rigtig gode og solide til at få point, men ser man udelukkende på spillet på banen de seneste ti kampe, så har der været en hel del hakken i motoren selv om der kom point på kontoen. I hvert fald så meget at det nøgternt set virker helt håbløst at feks. Luna & co. udnævner United til at være favoritter mod det her sindssygt gode PSG-hold. Da Arsenal havde 20 ubesejrede var der ingen der så dem som favoritter til noget som helst, men Uniteds nedtur siden SAF har været så massiv at det er en journalists våde drøm, at nogen med et fingerknips bringer SAF-ånden tilbage og gør United til en europæisk magtfaktor igen på halvanden måned. Det havde været en god fortælling, men virkelighedsfjern så det batter.
lfc_ob 07:26          
- Man kunne se, at vi ikke har spillet mange kampe på dette niveau på det seneste...

Indrømmer Ole lige, at han er kommet let til sin fine start og at han og Man U har været velsignet med en række walkovers med undtagelse af Spurs, hvor de jo ret beset var spillet ned under græstæppet?
Wise1964 07:27          
Hvorfor i alverden skulle United være helt chanceløse? Det sagde man også om Barca da de tabte 0-4 til PSG og vendte det i returen

Selvfølgelig har United en chance, den er ikke stor men den er der og det skal den lille nordmand naturligvis tro på
Mrbertelsen 07:28          
Der er gået lidt AGF i den, fra flere sider.. for mig at se handler det om hvordan han, efter det her nederlag, får samlet holdet op.. der er stadig mange svære kampe inden for en kort periode.
Ajungsled 07:40          
Det var jo næsten som man kunne forvente, nu var det Paris hold også blevet snakket så meget ned pga neymar og cavani at man skulle tro at det var et helt andet hold, men de blev sgu næsten bedre af at de to tosser var væk. Tydeligt at se at det er et hold der er vant til at vinde alle fodboldkampe. Hatten af
Pantic 07:41          
@lfc_ob - Eller også siger han, at ingen af de 10 hold, har Paris´ styrke.
Fredag 22. februar
Torsdag 21. februar