Luk

Stålsat Tuchel afviser Mbappe-skifte

| Ligue 1 | 3 kommentarer

Infoboks

PSG - Saint Etienne
Coupe de France (24/07)
YouBet 1,16 7,50 11,25

Kylian Mbappe forbliver også PSG-spiller i næste sæson. Det siger cheftræner Thomas Tuchel ifølge Goal.

PSG kunne søndag aften fejre endnu et fransk mesterskab inden kampen mod Monaco. Det afholdt dog ikke den fransk storklub fra at snuppe en 3-1-sejr, og især Kylian Mbappe var i storform.

Den 20-årige angriber scorede alle tre mål og bragte sig dermed op på 30 ligetræffere i denne sæson. 

Mbappe har længe været været rygtet væk fra PSG, hvor især Real Madrid ifølge flere medier skulle stå klar med det store checkhæfte for at sikre sig hans underskrift. 

Et sommerskifte kommer dog ikke på tale. Det slår PSG-cheftræner Thomas Tuchel ifølge Goal fast efter mesterskabet.

- Præsidenten har hele tiden sagt det samme til mig; der er der ingen mulighed for, at andre klubber kan købe Kylian denne sommer, siger han.

- Jeg har hele tiden været overbevist om, at han altid vil være vores spiller. Det er vigtigt, hvis vi skal opnå alle vores målsætninger. Vi har brug for spillere som Kylian, hvis vi skal vinde.

I en alder af 20 år har Kylian Mbappe allerede imponeret i stor stil. Men ifølge Tuchel er der mere i vente af den franske angriber.

- Vi har brug for at have Kylian på holdet. Han er en afgørende spiller for os, og han kan stadig blive bedre. Det viser han hver uge og hver tredje dag. Der er ikke mere, jeg kan sige om Kylian. Jeg har allerede sagt alt.

- Med PSG forventer alle, at vi vinder. Det forventer vi også af os selv. Til den opgave har vi brug for de bedste spillere som Kylian i angrebet. Når han spiller, så føler alle sig sikre på, at han scorer hver gang.

Søndagens mesterskab var PSG's ottende Ligue 1-titel. Der mangler fortsat fem kampe.


Af Jonas Sand
Lørdag 11. juli
Fredag 10. juli