LeoVegas.dk Roskilde Festival Bethard Casino24

Luk

Stabilitet giver Kadrii tro på point mod FCM

| Superligaen | 7 kommentarer
Stabilitet giver Kadrii tro på point mod FCM
Foto: Getty Images

Den seneste periodes gode resultater betyder, at Bashkim Kadrii tror på, at OB kan tage til Herning og tage point fra FC Midtjylland fredag aften.

OB er på tredjepladsen i Superligaen efter en stime på ni kampe uden sejr, og derfor er det en topkamp, der er på plakaten, når fynboerne fredag drager mod Herning.

Her venter Superligaens øjeblikkelige toer, FC Midtjylland, og hvis man skal tro en af OB's i øjeblikket bedste, Bashkim Kadrii, så kan fynboerne tage hjem med point på kontoen.

- Jeg glæder mig til, at vi skal møde FC Midtjylland. Det er en af de kampe, hvor vi bliver testet maksimalt. Vi har leveret nogle gode resultater, og der er masser af selvtillid i truppen, siger Bashkim Kadrii til OB's hjemmeside.

- Men der er ingen tvivl om, at det bliver en rigtig svær udebanekamp mod et af de bedste hjemmebanehold i Danmark. Så det bliver en utrolig svær kamp, men også en spændende og sjov kamp at skulle spille.

- Vi har leveret gode, stabile resultater på det seneste, og jeg tror, vi kan gøre det igen i morgen. Vores defensive base har i et stykke tid virket rigtig god, og i de seneste kampe er vores offensiv komme bedre i gang. Så det er i begge ender af banen, det ser fornuftigt ud, og det er derfor, jeg føler, vi kan lave noget deroppe, siger Bashkim Kadrii.

FC Midtjylland har 11 point mere end OB.

Se Copa del Rey-Finalen, Barcelona - Valencia Live på Eurosport Player
Advertisement Advertisement

Af Nicolai Skovsgaard Tøfting

7 kommentarer

MartinHerold 01:33          
"OB er på tredjepladsen i Superligaen efter en stime på ni kampe uden sejr"

Et tegn på en ekstremt svag liga, må man sige.
cagoda 02:28          
indtil videre i denne sæson har de fået point i 13 af de 18 kampe de har spillet så i forhold til hvad OB har præsteret længe så er det faktisk bedre end i lang tid.

P:S:Jeg er ikke en der ser klubfodbold på nationalt plan men kan både finde på at se landsholdet samt nogle af de europæiske klubtuneringskamp med danske hold.
sraabjerg 11:31          
@MartinHerold altid skarp ??
sraabjerg 11:31          
Hov Martin glemte lige at smileys ikke vises her.. Det skulle ikke være spørgsmålstegn!
AWL88 14:50          
@Martin

Kunne man ikke vende den om og sige det er en ekstremt tæt liga? Er med på man som OB fan altid har en naturlig pessimisme (er selv OB´er). Men jeg synes da det er svært at bevare pessimismen i øjeblikket. Rigtig flot stime vi har gang i som muligvis bliver brudt i dag, men det kan jeg nu godt leve med. FCM er bare stærke. Men jeg synes da vi skal nyde at vi gør det bedre end vi har gjort i mange år efterhånden. Glæder mig rigtig meget til kampen i aften. Det bliver en god test.
Rogosjin 15:06          
@AWL88

Prøve lige at læse det af MH fremhævede citat, langsomt og evt. højt.

Så fanger du nok baggrunden for replikken.
AWL88 15:39          
@Rogosjin

Haha! Det havde jeg sgu ikke set :D. Det er selvfølgelig min fejl. Det har været en hård uge ;)
Lørdag 25. maj