Luk

Stadion i Skive bliver til Hancock Arena

| 1. Division | 17 kommentarer

Infoboks

Skive IK - Kolding IF
1. Division Kvalifikationsspil (16/04)
Oddset 2,55 3,25 2,70
bet365 2,62 3,30 2,55

Bryggeriet Hancock bliver hoved- og stadionsponsor i Skive IK. Stadion i Skive kommer fremover til at hedde Hancock Arena. Samarbejdet skal desuden skabe forbedrede forhold for fans.

Skive IK's hjemmebane får 1. juli nyt navn. Bryggeriet Hancock, som holder til i Skive, er således blevet både hovedsponsor og stadionsponsor i klubben, og stadion kommer fremover til at gå under navnet Hancock Arena.

Klubbens sponsor- og eventchef, Lars Bræmer, er meget begejstret for det nye samarbejde, som skal komme til udtryk på mange områder.

- I samarbejdet med Hancock vil Skive IK Elite gøre det til en festlig oplevelse at komme på Hancock Arena, og vi vil begge have fokus på udvikling af flere kommercielle tiltag, siger Lars Bræmer.

- Hancock og Skive IK Elite er et godt brand for Skive Kommune - synes vi da selv. Vi har begge en lang og stolt historie, som har sat Skive på landkortet, siger han.

Sponsor- og eventchefen fortæller, at man blandt andet vil samarbejde med Hancock om at 'sætte fut i fankulturen'. Klubben vil således sælge en såkaldt supporter-pakke med diverse effekter til gode priser.

Derudover vil man forsøge at indrette et fanområde på Hancock Arena, hvor spillere og trænere indimellem vil kigge forbi og fortælle om livet i klubben - og så vil udskænkningspriserne i øvrigt være favorable, skriver klubben.


Af Nicolai Skovsgaard Tøfting
Torsdag 15. april
Onsdag 14. april