Luk

Stærk AC blev skadet i vigtig Malmö-sejr

| Allsvenskan | 1 kommentar

Anders Christiansen lagde op til føringsmålet, og blev skadet, da Malmö FF med en 3-0-sejr i Elfsborg gik på andenpladsen i Allsvenskan.

Malmö FF og klubbens danske spillere kom søndag ud med en klar mission: Vind udekampen mod Elfsborg, hvis ikke mesterskabet skal forsvinde i horisonten.

Både Anders Christiansen, Jonas Knudsen og Lases Nielsen spillede fra start, mens Elfsborg havde Frederik Holst med fra start på højre back.

Det blev en jævnbyrdig kamp uden voldsomt mange chancer, så det lignede et afgørende moment, da Marcus Antonsson scorede med en time spillet efter en jætteindsats af Anders Christiansen.

Danskeren løb bolden frem ad banen i en kontra, afdriblede tre mand i feltet, inden keeperen blokerede hans afslutning.

Riposten blev dog samlet op af Marcus Antonsson, som fra tæt hold kunne gøre det til 1-0 for Malmö FF.

Søren Rieks blev umiddelbart efter skiftet ind, og mod slutningen klaskede Elfsborg-forsvarets modstandsevne sammen, så Jo Inge Berget (på straffe) og Marcus Antonsson med mål til 2-0 og 3-0 kunne lukke kampen.

Desværre for Malmö og Anders Christiansen kom der et skvæt malurt i bægeret, idet den danske midtbaneprofil et kvarter før tid måtte udgå med det, der lignede en knæskade, som dog endnu ikke er undersøgt nærmere.

På den svenske avis Expressen skrev eksperten Erik Edman:

- Er der nogen, MFF absolut ikke vil have skadet på det her tidspunkt, så er det Christiansen.

Malmö FF hopper med sejren forbi AIK og tager andenpladsen i Allsvenskan, tre point efter Djurgården. Der resterer seks spillerunder i turneringen, inden en mester er kåret. 


Af Thor Carlskov

1 kommentar

kk84 21:06          
ikke at jeg håber nogle er skadet, men for fcks skyld håber jeg han er ude til fck kampen. det vil øge fcks chance for sejr
Tirsdag 22. oktober