Luk

Stærk FCM-reserve udlejes til Portsmouth

| International | 9 kommentarer

Infoboks

FC Nordsjælland - FC Midtjylland
Superligaen Grundspil (31/10)
Bet25 3,45 3,70 2,07
Oddset 3,60 3,65 2,00
bet365 3,60 3,75 1,90

FC Midtjylland har udlejet den unge midtstopper Rasmus Nicolaisen til Portsmouth i League 1. Han har stået i skyggen af både Erik Sviatchenko og Alexander Scholz.

FC Midtjylland oplyser onsdag, at klubben har sendt den stærke reserve Rasmus Nicolaisen på udleje i League 1-klubben Portsmouth.

Aftalen gælder for den kommende sæson, fremgår det af FCM's hjemmeside.

Den 23-årige forsvarer har længe råbt på mere spilletid i FCM, men den ventede ikke i FCM, hvorfor Nicolaisen nu tager til England i jagten på spilletid.

- Først og fremmest skal jeg have spilletid. Jeg er blevet 23 år, så det er ved at være tid til at vise mig frem fast. Det er planen, at jeg skal spille en masse gode kampe og forhåbentligt levere på et højt niveau, fortæller Rasmus Nicolaisen i en pressemeddelelse og fortsætter:

- Portsmouth er en klub med ambitioner om at rykke op, så det ser jeg frem til at være en del af og bidrage til. Jeg har haft nogle gode snakke med klubben, og jeg har en god mavefornemmelse om opholdet.

- Fodboldkulturen i England bliver også spændende at opleve. Engelsk fodbold har altid tiltalt mig, så det glæder jeg mig til at prøve kræfter med.

Nicolaisen har i begyndelsen af denne sæson også stået bag Manjrekar James i kampen om spilletid bag Erik Sviatchenko og Alexander Scholz.


Af Jonas Dalgård

9 kommentarer

stik i rend dreng 12:10          
Det må næsten betyde at man beholder Sviatchenko? Fint med spilletid til Nicolaisen. :)
Emirates'Arsenal 12:12          
Fedt skifte. Han skal nok få spilletid sammen med Whatmough efter Burgess er skiftet til Belgisk fodbold. Held og lykke til Rasmus!
MadsThomsen 12:14          
Erik bliver efter alt at dømme i hvert fald mindst til vinter. Jeg må indrømme at jeg stadig vitterligt ikke forstår hvordan James nogensinde har overhalet Nico. Jeg synes James i de fleste af sine indsatser er tæt på rædderlig. Nico er en af vores egne, lokale drenge, og jeg så meget hellere at man satsede på ham end på James. Men måske Nico selv har trukket en streg i sandet, eller ikke synes det at spille superligakampene som aflastning for de to startere var nok. Men trods alt godt for Nicolaisen at komme ud og forhåbentlig spille fast.
madin 12:19          
Tænker nu også umiddelbart at spilletid har gjort forskellen for Rasmus. Nu ved jeg ikke om James stod foran i køen, men det tvivler jeg på da han mere eller mindre har været elendig de gange jeg har set ham spille. Men en fin klub at blive udlejet til, da jeg går ud fra de er blandt favoritterne til at rykke op og så er niveauet ganske Udemærket i League one :)
Saemala 12:21          
Du rammer sømmet på det sidste du skriver. James har ikke overhalet ham, men fået spilletiden i stedet for Nico, fordi et skifte var oppe over. Han har hele tiden sagt, at han senest i dette vindue skulle have udsigt til fast spilletid, ellers skulle han et andet sted.

Godt skifte, og de lavere engelske rækker skal nok give ham nogle større hår på brystet, end så mange andre steder.
Steffen_M 12:32          
Nicolaisen har vist også været småskadet her i opstarten.
Kan måske være ok for Nicolaisen, tror han bliver vild.

Men med FCM, der ellers har en bred bænk, men ikke meget gardering i forsvaret.
Muqqi 12:42          
Fedt skifte for ham. Det må dog forhåbentlig betyde vi får en bedre back-up end James. Medmindre man vurdere Japhet Sery er klar til at være fjerdevalg.
Fredag 30. oktober
Torsdag 29. oktober