Luk

Stærk Næstved-profil vil nappe topscorertitlen

| 2. Division | 0 kommentarer

Infoboks

Næstveds formstærke angriber Ahmed Hassan går benhårdt efter topscorertitlen i 2. division, og han drømmer om at rykke tilbage i 1. division sammen med klubben.

Ahmed Hassan havde en svær sidste sæson i Næstved, hvor han blandt andet blev ydmyget og frosset ud af holdet af tidligere cheftræner Maximilian Dentz.

I denne sæson er den 23-årige offensivspiller dog startet som lyn og torden, og i sidste weekend scorede han hattrick mod AB Tårnby i 2. division.

Han brænder dog stadig for mange chancer, erkender han selv.

- Som offensivspiller er det altid rart at score mål, og det giver selvtillid. Jeg føler stadig, at jeg kan lave flere mål, for jeg har chancerne til det, siger Ahmed Hassan til bold.dk.

- Vi har en klar plan som trup, og det betyder meget, at man ved, hvad man skal. Jeg har nogle rigtig dygtige spillere omkring mig, som jeg har gode relationer til.

Mange om buddet på topscorerlisten
I alt er det blevet til syv mål i ni kampe i 2. division, og Ahmed Hassan lægger ikke skjul på, at topscorertitlen er et mål.

- Når jeg nu er med deroppe, vil jeg helt sikkert prøve at nappe førstepladsen. Sådan er det som offensivspiller.

- Det bliver ikke nemt, for der er mange om buddet, men jeg vil fortsætte med at klø på og arbejde hårdt. Det er et mål for mig.

- Vi har også Christoffer Thrane, som laver mange mål, og han er også en kandidat til at løbe med prisen.

Ahmed Hassan spillede som bekendt i 1. division i sidste sæson med Næstved, og offensivspilleren håber da også på en hurtig retur.

- Alle spillere vil gøre sig på det højeste niveau, der er muligt, og jeg har også en drøm om at rykke op med Næstved og spille 1. division igen.

- Det føler jeg også godt, vi kan opnå, selvom det ikke bliver nemt, for Nykøbing gør det også godt, siger Hassan.

Topbrag i vente
Søndag står Næstved over for netop Nykøbing FC i et topbrag i 2. divisions gruppe 2, og det er en kamp med stor betydning.

- Vi har spillet mod Nykøbing mange gange, og der er altid god stemning og masser af fight, fordi det er et lokalopgør.

- Vinder vi, er vi et point foran, og så skal de jage os. Det vil have stor betydning. Hvis der havde været fans, havde der udsolgt, og man kan godt mærke på fansene, at det betyder rigtig meget for dem.

- Det bliver en rigtig fed kamp, og jeg glæder mig rigtig meget til at spille den, siger Ahmed Hassan.

Kampen mellem Nykøbing og Næstved spilles klokken 14.00.


Af Sara Margren
Mandag 25. januar