Luk

Stærke FC Helsingør knuste B93

| 2. Division | 5 kommentarer
Stærke FC Helsingør knuste B93
Foto: Getty Images

FC Helsingør vandt 5-0, da B93 fredag aften var på besøg i 2. divisions gruppe 1.

FC Helsingør er kommet stærkt fra land i 2. divisions gruppe 1, og nedrykkerne har sat kursen mod direkte oprykning tilbage i den næstbedste danske række.

19 point i otte kampe havde FC Helsingør hentet, inden B93 fredag aften kom på besøg. Gæsterne lå næstsidst i 2. divisions gruppe 1 med syv point efter otte kampe. Og de fik heller ikke point med sig fredag aften.

Kampen var 13 minutter gammel, da FC Helsingør fik udbytte af et spilovertag. Anders Holst var manden bag 1-0-scoringen.

Seks minutter senere blev den føring fordoblet. En godt spillende Jeppe Kjær løb fra udeholdets defensiv og chippede den over keeperen.

Det nåede også at blive 3-0 før pausen. Et hjørnespark blev ikke helt clearet af B93-defensiven. Bolden endte hos en FC Helsingør-spiller, der trykkede af langt ude fra. Bolden blev blokeret, men faldt ned for fødderne af Jonas Henriksen, som stod helt fri til at sende den i mål.

Jeppe Kjær trak straffespark efter godt en times spil, hvor angriberen drev bolden ind i feltet. Her ramte bolden en B93-arm, og Anders Holst udnyttede det sikkert til at gøre det til 4-0.

FC Helsingør-fansene fik lov til at juble yderligere én gang i opgøret. Med 20 minutter tilbage udnyttede Frederik Bay en ripost til at sparke hjemmeholdets femte mål i kassen.

FC Helsingør vandt 5-0 og satte yderligere tre point ind på kontoen. De har nu 22 point efter ni kampe. B93 er fortsat næstsidst i 2. divisions gruppe 1.


Af Jonas Sand
Søndag 20. oktober