Luk

Stærke Sevilla tæskede luxembourgske mestre

| Europa League | 1 kommentar

Sevilla var overbevisende, da de torsdag aften slog de luxembourgske mestre, Dudelange, med 5-2 i Europa Leagues gruppe A. APOEL slog Qarabag med 2-1.

Spanske Sevilla førte allerede puljen i overbevisende stil, da de torsdag aften lagde vejen forbi Luxembourg for at spille sig nærmere avancement i Europa League.

Værterne fra Dudelange havde én sejr i tre kampe, og Sevilla var derfor favoritter før opgøret, da de havde ryddet bordet med tre sejre af tre mulige og en målscore på 7-0.

På pløjemarken i Luxembourg bragte Munas Dabbur de spanske gæster foran med 1-0 efter 17 minutters spil, inden Munar El Haddadi stjal spotlightet.

Med to scoringer inden for seks minutters spil sendte han sig selv i førerposition til at blive dagens Sevilla-mand i skysovs.

Manus Dabbur ville også lege med, og han scorede turneringens måske mest uskønne mål til 4-0 efter 36 minutters spil efter en værre rodebutik i det luxembourgske felt, der led under de dårlige baneforhold.

Munir El Haddadi tog titlen som dagens Sevilla-spiller med sin hattricksscoring efter 67 minutters spil, og så betød det mindre, at Danel Sinani reducerede til 5-1 to minutter senere.

Sinani noterede sig for endnu en scoring i kampens sidste kvarter, men det ændrede ikke på, at Sevilla sikrede sig de tre point med en 5-2-sejr.

Med sejren er Sevilla sikret avancement fra Europa League-gruppespillet.

I puljens andet opgør vandt APOEL Nicosia på hjemmebane med 2-1 over Qarabag.


Af Daniel Laursen
Onsdag 29. januar
Tirsdag 28. januar