LeoVegas.dk ready? betfair Bethard Casino24 Advertisement

Stærkere og mere moden Marfelt tilbage i SE

| Superligaen | 4 kommentarer
Stærkere og mere moden Marfelt tilbage i SE
Foto: Getty Images

Infoboks

Randers FC - SønderjyskE
Træningskamp (19/01)
bet365 1,72 4,00 3,50

Se Liverpool - Crystal Palace

Stream live på Eurosport Player 

 

Advertisement
Nicholas Marfelt er vendt tilbage til SønderjyskE som en bedre version af sig selv, efter et lejeophold i Sparta Rotterdam, der gjorde ham både stærkere og mere moden.

Nicholas Marfelt startede inde på venstreback for SønderjyskE, da de søndag eftermiddag åbnede forårssæsonen i Superligaen mod FC Nordsjælland og vandt 2-1.

Den 23-årige back var egentlig udlejet til Sparta Rotterdam i Holland for sæsonen, men i januar blev parterne enige om at ophæve lejeaftalen og Marfelt vendte derfor tilbage til Danmark.

Opholdet har gjort ham både stærkere og mere moden, fortæller han.

- Jeg kommer tilbage fra et ophold, som har gjort mig stærkere og mere moden. Jeg kommer tilbage til SønderjyskE som en bedre version af mig selv. Jeg går efter at spille så meget som muligt og fortsætte min udvikling, siger Marfelt til bold.dk.

- Jeg føler, at jeg kommer tilbage og kan bidrage med mere, end jeg kunne da jeg forlod SønderjyskE. Jeg gør hvad jeg kan, for at klubben ender så højt som muligt.

Men det er bestemt ikke en knækket mand, der vender hjem, for opholdet i den hollandske klub var positivt for Marfelt, der fik otte kampe i Æresdivisionen på cv'et.

- Jeg spillede otte kampe i Sparta og havde en god tid. Jeg kommer ikke et sted fra, hvor jeg har været helt ude og slet ikke en del af det. Sådan var det overhovedet ikke.

Nu jagter Marfelt så det gennembrud, han aldrig rigtig nåede at få inden skiftet til Sparta. Han rykkede fra FC Helsingør til SønderjyskE og nåede kun at være i Superligaen i en halvsæson, inden han blev hentet til Sparta.

- Jeg kommer tilbage til SønderjyskE vel vidende, at jeg er en bedre fodboldspiller, end jeg var, da jeg tog derfra. Jeg skal vise, at nu er jeg tilbage og jagter egentlig det gennembrud i Superligaen, jeg ikke fik, inden jeg tog til Holland. Jeg føler mig bedre stillet nu til at få det gennembrud, som hele tiden har været målet. Jeg er lutter positiv, slutter en glad SønderjyskE-spiller, der spillede fuld tid i sejren over FCN.

Marfelt står noteret for 15 officielle førsteholdskampe for SønderjyskE og tre assists.

bold@bold.dk

Se Liverpool - Crystal Palace Stream live på Eurosport Player   
Advertisement

Af Nanna Møller Karlsen
Fredag 18. januar