Luk

Stage: Det skuffede ikke på nogen parametre

| International | 2 kommentarer

Infoboks

FC København - Esbjerg fB
Superligaen Grundspil (20/10)
bet365 1,40 4,75 7,00
NordicBet 1,42 4,75 7,10
Oddset 1,37 5,00 8,65

Jens Stage glæder sig over sin Europa League-debut og de tre point.

FC København kom torsdag aften sikkert fra start i Europa League, da de besejrede Lugano med 1-0 i Telia Parken. Kampen var Jens Stages europæiske debut, og det var selvsagt en stor oplevelse for den unge midtbaneslider.

- Ja, selvfølgelig. Jeg har da kigget på programmet og håbet, at jeg kunne få lov at spille i en Europa League-kamp. Det skuffede ikke på nogen parametre. Det var en kæmpe oplevelse, siger han og tilføjer:

- Det var noget, jeg har drømt om. Det var fedt. Jeg kan ikke vente til næste gang.

Særligt stemningen fra de cirka 18.000 tilskuere i Telia Parken gjorde indtryk på den 22-årige midtbanemand.

- Det var bare fedt. Masser af fans. Speciel stemning herinde og tre point. Det var opskriften på den gode aften, siger Jens Stage.

Sejren over Lugano betød samtidig, at FCK fik brudt en skidt stime på tre nederlag i træk, og særligt søndagens 2-1-nederlag i Hobro var vigtigt at revanchere, fortæller Jens Stage.

- De tre point er jeg i hvert fald helt tilfreds med. Vi havde brug for at revanchere vores seneste kampe, hvor vi ikke helt kunne være bekendt, hvad vi leverede. Der kan vi bestemt være indsatsens bekendt her, siger han og fortsætter:

- Vi er tilbage til de gode dyder med hårdt arbejde. Så er der plads til bedre fodboldspil. Det vigtigste var, at grundprincipper blev fuldført, og det gjorde de, synes jeg. Det var fantastisk.

Jens Stage og FCK tager søndag imod FC Midtjylland i Telia Parken.

Oplev F.C. København på hjemmebane i Telia Parken. Se kampprogrammet og mulighederne her!


Af Anders Borup

2 kommentarer

Tropico 08:20          
Pieros-barometeret skuffede i den grad endnu en gang.
Bob85 12:15          
Pieros har været elendig sidste 2 sæsoner, men selvom han ikke scorede mål havde han en fin kamp igår. Hold nu op med det der negative pis.
Søndag 20. oktober
Lørdag 19. oktober