Luk

Stage efter comeback: Moralen var eminent

| 3F Superliga | 0 kommentarer

Jens Stage var glad ovenpå kampen mod AaB, hvor FC København leverede et stort comeback efter at have været bagud 0-2 i første halvleg.

Onsdag aften vandt FC København 3-2 over AaB i 3F Superligaen efter at have været bagud 0-2 efter første halvleg. Jens Stage udlignede for FCK til 2-2 og var efter sejren meget tilfreds med indsatsen.

- Hvis man ser bort fra skaden, så var det meget positivt. Fantastisk moral, godt spil og flot debut af Bundu. Det var bare allround rigtig godt, især i anden halvleg, siger Stage til FCK's hjemmeside.

Midtbanespilleren var glad for sejren, men også måden den kom i hus på.

- Det betyder meget. Jeg ville også godt have vundet 1-0 og have spillet en kedelig kamp, men at være bagud 2-0 og komme tilbage på den måde, det booster moralen, og det er lige præcis det, vi har brug for for at komme i gang i den her sæson, siger han og fortsætter:

- Tidligere har vi også leveret, også i træningskampene, nogle lidt dårlige starter, og det kommer vi egentlig også til den her gang. Men mentaliteten og moralen, vi viser for at komme tilbage, den er eminent, og det skal vi tage med videre, og så skal vi spille sådan fra start af næste gang.

FCK møder AC Horsens lørdag den 7. februar. Klubben ligger på nuværende tidspunkt på femtepladsen i ligaen og kan potentielt overhale AGF og Randers FC og rykke op i top tre, hvis de vinder næste kamp.

F.C. København på hjemmebane. Find dit gavekort til store oplevelser her!


Af Albert Thomsen
Lørdag 27. februar