Luk

Stage før FCM-brag: Skal vise vi er de bedste

| 3F Superliga | kommentarer
Stage før FCM-brag: Skal vise vi er de bedste
Foto: Getty Images

Infoboks

FC København - Esbjerg fB
Superligaen Grundspil (20/10)
bet365 1,36 5,25 8,50
NordicBet 1,33 5,30 8,65
Oddset 1,37 5,00 8,65

Jens Stage ser frem til søndagens topkamp mod FC Midtjylland, hvor FCK-spillerne ifølge Stage skal vise, at de er det bedste hold.

FC København skal søndag aften forsøge at komme tilbage på sporet i 3F Superligaen, når FC Midtjylland gæster Telia Parken.

Ulvene har inden kampen fire point ned til FCK på andenpladsen, men Jens Stage tror på, at FCK kan hale ind på konkurrenterne.

- Vi ved alle sammen godt, at det er en særlig kamp, der venter. FC Midtjylland ser skarpe og stærke ud, så vi skal ud og matche deres udtryk og energi på vores hjemmebane. 

- Og vi skal vise, at vi er det bedste fodboldhold, for vi er den største klub, og derfor skal vi også være de bedste, siger Stage til fck.dk.

Første topkamp i Superligaen

Jens Stage kom til FCK fra AGF denne sommer, og han ser frem til sin første topkamp i Superligean.

- Jeg har været så heldig allerede at opleve de store kampe i København. Og det har virkelig været nogle fede måneder, siden jeg kom hertil. Der har været et par kampe, der stikker helt ud, og som man ikke lige glemmer foreløbig. 

- Men at spille topkamp i 3F Superligaen, det kan jeg ikke prale af at have prøvet før. Men det bliver fantastisk, og vi skal ud med masser af spillelyst og gåpåmod. 

- Vi ved, at vi kan spille hurtigere på den sidste tredjedel af banen, end vi gjorde i går (Mod Lugano, red.). Men vi skal stole på os selv, for vi ved, at vi har de kvaliteter, det kræver at få en sejr, siger Jens Stage.

FC København mod FC Midtjylland fløjtes i gang klokken 18 søndag aften.

Oplev F.C. København på hjemmebane i Telia Parken. Se kampprogrammet og mulighederne her!


Af Martin Schmidt
Fredag 18. oktober
Torsdag 17. oktober