Luk

Stage: Skal ikke tro at jeg skal være Daramy

| 3F Superliga | 3 kommentarer

Jens Stage tørner for tiden ud på højrekanten, og han har talt med cheftræner Jess Thorup om, at han ikke skal forsøge at spille kanten som Mohamed Daramy gjorde det i FCK.

I FC København er Jens Stage blevet ny højrekant, og som du kan læse her, er det også planen, at det skal fortsætte i den kommende tid.

Stage, der normalt er central midtbanespiller, fortæller til B.T., at det vigtigste i hans tjans som kantspiller er, at han spiller den som sig selv.

- Som jeg har snakket med Jess om flere gange, så er det vigtigste, at jeg ikke tror, at jeg pludselig skal være Daramy inde på banen, men jeg skal have fokus på de ting, jeg bringer, også når jeg spiller på midtbanen med intensitet. Jeg skal give mig 100 procent, siger Stage til B.T. og tilføjer, at han ser sig selv om central midtbanespiller, men han hjælper til, hvor det skal være.

Stage har i sæsonens løb nettet fire gange for FCK.

FC København købte i sommerens vindue to nye kanter i form af Luther Singh og Isak Bergmann Johannesson, og dem skal Stage altså blandt andet konkurrere med om spilletiden.

Få store oplevelser i Parken! Find billetter til F.C. Københavns hjemmekampe fra 100 kr. her


Af Jonas Dalgård
Lørdag 25. september