Luk

Stak til Skov: Udtalelse nagede Sviatchenko

| 3F Superliga | 26 kommentarer

Infoboks

FC Nordsjælland - FC København
Superligaen Grundspil (08/12)
bet365 2,87 3,80 2,20
NordicBet 3,00 3,75 2,26
Oddset 3,00 3,70 2,25
YouBet 3,05 3,95 2,20

Erik Sviatchenko er træt af, at han kom til at udtale sig meget kritisk om Robert Skov sidste år. Han blev pludselig udstillet som værende dum, og det irriterede ham, siger han til DR Sporten.

For lidt mere end et år siden trak Erik Sviatchenko overskrifter, da han langede gevaldigt ud efter Robert Skov efter en pokalkamp mellem FC Midtjylland og FC København.

De to var kommet i infight i slutfasen af opgøret, og Sviatchenko fortalte i et interview kort efter kampen, at Robert Skov manglede respekt, og at han skulle huske, at han altså kommer fra Silkeborg i Jylland.

De udtalelser irriterede Sviatchenko, som var lige hurtig nok på aftrækkeren og fik masser af kritik i kølvandet på kampen.

- Det nagede mig helt vildt, fordi jeg kom i en situation, hvor jeg var i mine følelsers vold og glemte at trække vejret, inden jeg udtalte mig, siger Erik Sviatchenko til DR Sporten.

- Jeg vil gerne vise, at der er styr på det. Det handler om den måde, jeg gerne vil have, andre skal opfatte mig som menneske. Pludselig kunne jeg ikke styre, at nogle sagde, jeg var dum. Det irriterede mig, fordi det ikke passer, siger Sviatchenko.

Erik Sviatchenko skal mandag aften i kamp for FCM, når klubben møder Silkeborg IF.

Oplev F.C. København på hjemmebane i Telia Parken. Se kampprogrammet og mulighederne her!


Af Nicolai Skovsgaard Tøfting
Søndag 8. december
Lørdag 7. december