Luk

Stankovic smutter: ACH henter keeper i Skive

| Danmark | 1 kommentar

Infoboks

AC Horsens - SønderjyskE
Superligaen Nedrykningsspil (20/05)
Oddset 3,15 3,35 2,25
bet365 3,00 3,40 2,15

AC Horsens henter fra sommer Marcus Bobjerg tilbage i folden efter tre år i Skive. Han skal erstatte Aleksandar Stankovic, som søger nye udfordringer.

Tirsdag er der nyt om den fremtidige målmandssituation i AC Horsens.

Superliga-bundproppen oplyser nemlig, at man fra sommer henter 23-årige Marcus Bobjerg, der har været i Skive IK i de seneste tre år, efter han forlod netop AC Horsens.

Bobjerg har skrevet under på en aftale, der løber til sommeren 2024, og han skal afløse Aleksandar Stankovic, der søger nye udfordringer, skriver AC Horsens.

- Vi kigger løbende på vores setup og mulighed for at skærpe konkurrencen, og det lå lige til højrebenet at tilknytte Marcus Bobjerg, der er en rigtig Horsens-dreng. Han er en dygtig målmand, der har hentet erfaring på et godt niveau, og han skal tage konkurrencen op med de øvrige målmænd og bidrage til vores gode målmandsmiljø, siger sports- og talentchef Niels Erik Søndergård i en pressemeddelelse.

Bobjerg siger selv.

- Grunden til, at jeg forlod klubben var, at jeg skulle have kamperfaring og spilletid, og nu har jeg haft tre år i Skive, hvor jeg har stået hver eneste kamp. Jeg kender klubben og projektet, der lyder spændende, og så er det en dejlig klub med mange dejlige mennesker.

- Jeg kommer tilbage i en mere moden udgave, og jeg har lært rigtig meget i forhold til at tage ansvar og kommunikere, og så er jeg generelt blevet en markant bedre målmand. Jeg glæder mig helt vildt til at komme i gang, men jeg skal først gøre projektet i Skive færdig, for det er mission overlevelse, der fylder noget lige nu.

Bobjerg og Skive er i 1. division i øjeblikket lige over nedrykningsstregen med et point ned til Vendsyssel, som er under stregen.

I ACH skal Bobjerg duellere med Matej Delac, Anders Hoff og Andreas Foged.

Støt AC Horsens og køb en fanfigur


Af Jonas Dalgård

1 kommentar

lindballe-01 12:19          
Velkommen hjem
Søndag 16. maj