Luk

Status quo i guldkampen efter nullert i Parken

| 3F Superliga | 193 kommentarer

Det endte målløst, da FC København og FC Midtjylland søndag aften spillede topkamp i 3F-Superligaen. 

Fire point adskilte de to hold inden aftenens kamp i 3F-Superligaen, og derfor var der på forhånd lagt op til en intens og jævnbyrdig kamp i Telia Parken.

Det var gæsterne fra Midtjylland, som startede kampen bedst og de kom frem til at par farlige afslutninger i starten af kampen. 

FCK blev dog bedre som halvlegen skred frem og efter knap en halv times spil, blev Viktor Fischer sendt afsted. Én mod én med Jesper Hansen, var det dog FCM-keeperen, som var stærkest og hans fodparade gjorde, at Fischer ikke åbnede målscoringen. 

Kort tid efter var det så FC Midtjylland, som var tæt på at tage føringen. Et frispark lidt uden for feltet blev eksekveret af Evander, men det tog træværket, og selvom Erik Sviatchenko sendte den opfølgende bold i mål, forblev det målløst, da han stod i en offside-position.

Efter pausen var der længere mellem de store chancer. FC Midtjyllands Sory Kaba var lige ved at blive matchvinder, men træværket reddede hjemmeholdet for anden gang. 

Det største bifald denne aften kom, da Nicklas Bendtner blev sendt på banen, men det var alligevel gæsterne, som så mest farlige ud. 

I kampens sidste minutter blev FC Midtjyllands Awer Mabil dog udvist, efter han modtog sit andet gule kort, og det fik hjemmeholdet til at presse hårdt på i slutminutterne, men det endte 0-0 i Telia Parken. 

Dermed fik de knap 25.000 tilskuere ikke nogen mål at varme sig på denne septemberaften i København.  

Oplev F.C. København på hjemmebane i Telia Parken. Se kampprogrammet og mulighederne her!


Af Thor Carlskov
Torsdag 17. oktober
Onsdag 16. oktober