Luk

Steaua-ejer håner EL-modstander: De er svage

| Europa League | 10 kommentarer
Steaua-ejer håner EL-modstander: De er svage
Foto: Getty Images

Steaua Bukarest-ejer Gigi Becali håner Vitoria Guimaraes voldsomt efter 0-0-kampen i Europa League torsdag.

Steaua Bukarest spillede torsdag 0-0 på hjemmebane med Vitoria Guimaraes fra Portugal i Europa Leagues playoff-runde.

Klubbens mildest talt kontroversielle ejer Gigi Becali gik efterfølgende i kødet på modstanderne og leverede kommentarer om kampen, der får de mest farverige italienske klubpræsidenter til ligne pæne skoledrenge.

- Vi skulle have vundet 2-0 eller 3-0. De er svagere end Mlada Boleslav (Steaua spillede 0-0 hjemme og vandt 1-0 ude i seneste runde, red).

- Jeg tror, vi vinder udekampen med 2-0. Det er et langsomt, langsomt hold uden værdi eller teknik på holdet. Det er ikke et hold, der kan slå os ud. Vi er bedre på alle parametre, siger Becali ifølge Gazeta Sporturilor og fortsætter:

- Jeg tror, det bliver nemmere for os end mod Mlada. De kunne have scoret et mål, men Guimaraes kommer ikke til at score mod os.

- Måske er jeg subjektiv, måske er jeg dum, men portugiserne kan ikke true os. Vi kan spille i tre dage, og de vil ikke score mod os. Vi må se, hvem der får ret. Hvis de scorer mod os, skærer jeg hovedet af mig selv.

- Jeg vil ikke være diplomatisk. Jeg siger, hvad jeg tænker. Vi har 99 procents chance for at kvalificere os. De har 1 procent, siger Becali.

Steaua Bukarest har haft visse problemer i starten af denne sæson. Og for en lille måned siden sagde cheftræner Bogdan Andone op efter få måneder i jobbet.

Forretningsmanden Gigi Becali, der også har været politiker, købte i sig i 2003 til størstedelen af aktierne i Steaua Bukarest, men har siden spredt sine ejerandele ud på familie og bekendte – angiveligt af skatteteknikse årsager.


Af Mikael Blond

10 kommentarer

MNH 08:55          
Wow, gang i ham!

Lad os ikke håbe for ham at portugiserne vinder. Eller vent.. For vores skyld, lad os håbe de gør :D glæder mig allerede til det interview!
undiable 08:57          
Hvis oversættelsen er korrekt bliver det vel hovedløst
Martin Jørgensen-stavblenderen 09:01          
Modigt at sætte sit eget liv på højkant, når man kun 99% sikker
Hepadihephep 09:47          
Hahah her får man da rigelig interview for pengene. Genialt og hovedløst interview. Tror helt sikkert Guimares slår dem ud. De vil give 200% ekstra for at vinde nu.
AalBoye BK 11:48          
Jeg kan anbefale alle at lytte til "Football Ramble"-podcasten hvor Becali er lidt af en legende. Det her er langt fra det mest absurde han har sagt.
FC Bayern 1900 14:38          
Becali har i øvrigt siddet i fængsel - endda flere gange, hvis jeg husker rigtigt. Han har været involveret i korruption og anden kriminalitet og minder mest af alt om en mafiaboss. Mange spillere og trænere i klubben er blevet fyret, fordi han ikke kunne lide dem. Manden er en komplet psykopat, men har bare så meget magt, at man aldrig vil kunne få ham ud af klubben.
Dr. Def 16:07          
Håber guimaraes scorer og laver en jubelscene hvor det ligner de skærer halsen over
Søndag 15. september
Lørdag 14. september