Luk

Stefan H. trækker sig som Roskilde-anfører

| NordicBet Liga | 0 kommentarer

Infoboks

Stefan Hansen har besluttet sig for at trække sig som anfører i FC Roskilde, men er indstillet på at blive i klubben.

FC Roskilde har fået ny anfører, da Stefan Hansen har besluttet sig for, at han ikke længere ønsker at bære anførerbindet i klubben.

Hansen har selv truffet beslutningen efter alt det, der er sket i klubben de seneste måneder.

Klubben fik ny ejer i form af Carsten Salomonsson, som har sadlet gevaldigt om og indført semiprofessionelle forhold, og adskillige spillere har over sommeren valgt at sige farvel til klubben.

Stefan Hansen har taget konsekvensen og valgt, at han ikke længere vil være anfører i klubben.

- Jeg har selv truffet beslutningen og valgte at meddele det til Christian Iversen, efter han blev præsenteret som ny træner, siger Hansen til bold.dk.

- Der er sket nogle ting i klubben, som jeg ikke mener, jeg kan stå inde for som leder, og derfor ønsker jeg ikke længere at være anfører. 

- Jeg synes, der er nogle af mine tidligere holdkammerater, som ikke har fået en fair behandling, og det kan jeg ikke repræsentere.

- Christian Iversen forstod godt min beslutning, og at jeg ikke længere er anfører, betyder ikke, at jeg ikke vil gøre alt, når jeg går på banen til træning og i kampe. Der er ikke noget, der ændrer sig ved min tilgang til at spille fodbold.

Overvejede Roskilde-exit

Efter ændringerne i klubben træner FC Roskilde ikke længere om formiddagen, men træner nu om eftermiddagen.

Det og andre ting har fået Stefan Hansen vil at overveje sin fremtid i klubben.

- Jeg overvejede da, om der skulle ske noget nyt, og der var også nogle muligheder, men det var ikke noget, der passede ind for mig.

- Jeg fik mit andet barn for et par måneder siden, så der er en del at tage hensyn til dér, som gjorde, at jeg ikke bare kunne lave det hele om. Det er ikke så nemt, når vi nu skal træne 16.15 hver dag, men det må jeg få til at fungere.

Stefan Hansen har misset de første kampe i sæsonen på grund af en skade, men han er ved at være klar igen.

- Det er selvfølgelig nemt for mig at sige, at jeg er klar til at give alt på banen, når jeg ikke har kunnet spille, men jeg er heldigvis ved at være klar igen.

- Jeg fik en forstrækning i læggen i vores sidste træningskamp og har derfor ikke kunnet spille endnu, men jeg regner med at være klar til næste kamp, siger Hansen til bold.dk. 

Nicklas Halse er ny anfører i FC Roskilde.


Af Mikkel Nøhr
Lørdag 19. september