Luk

Steffen Ernemann bliver U19-træner i Esbjerg

| 1. Division | 0 kommentarer

Infoboks

OB - Esbjerg fB
Træningskamp (21/01)
bet365 1,61 4,20 4,20

Steffen Ernemann er blevet udpeget som ny U19-træner i Esbjerg, hvor han afløser Lars Lungi Sørensen, der bliver ny transitionstræner i klubben.

Esbjerg rokerer lidt på trænerposterne på klubbens ungdomshold, og det betyder blandt andet, at den tidligere Superliga-spiller Steffen Ernemann forfremmes.

38-årige Ernemann bliver cheftræner for Esbjergs U19-hold, hvor han hidtil har fungeret som assistent for Lars Lungi Sørensen.

Lungi vil fremover blive transitionstræner, hvor han skal have fokus på mere individuel træning og udvikling hos den enkelte spiller.

- For EfB og for EfB Akademi har det været ekstremt vigtigt at få udarbejdet en grundig manual og plan for, hvordan vi gerne vil spille fodbold i fremtiden fra ungdoms- til seniorniveau, siger akademichef Lars Vind.

- Alle ungdomshold arbejder hen imod at spille på samme måde med et særligt fokus på at udvikle individuelle styrker, så de dygtigste spillere bliver rustet til at tage springet til førsteholdet.

- For at lykkes med denne proces kræves et stærkt team med en høj fodboldfaglighed, og i den henseende er jeg tilfreds med de skridt, vi har taget. 

- Talenterne er sikret et rigtig godt mix af både erfarne trænere og nogle, der er på vej frem – alle med det til fælles at der er tale om fodboldkompetencer af højeste kvalitet, hvilket er en grundforudsætning for videreudvikling.

Jerry Lucena forbliver desuden cheftræner for Esbjergs U17-hold.


Af Sara Margren
Torsdag 21. januar
Onsdag 20. januar