Luk

Steinlein: Dal Hende skal skifte klub

| 3F Superliga | 38 kommentarer

Infoboks

FC Midtjylland - AaB
Superligaen Grundspil (28/11)
Bet25 1,79 3,85 4,50
Oddset 1,70 4,00 4,80
bet365 1,72 4,00 4,50

FC Midtjyllands direktør Claus Steinlein bekræfter, at klubbens Marc Dal Hende skifter væk fra klubben.

FC Midtjyllands venstre back Marc Dal Hende skal videre fra klubben og finde en ny arbejdsgiver.

Det fortæller klubbens direktør, Claus Steinlein, til Herning Folkeblad.

- Vi har jo igennem lang tid sagt, at vi gerne vil hjælpe Dal Hende med at finde noget andet. Han er alt for god til at sidde på bænken. Det er hans cv også for godt til, og det passer ikke til hans natur. Så vi skal have fundet en god klub til ham, siger Claus Steinlein til Herning Folkeblad.

29-årige Marc Dal Hende har blot spillet ni kampe i 3F Superligaen i denne sæson, efter han har haft skarp konkurrence af Paulinho og Nikolas Dyhr på FCM's venstre back.

Dal Hende har spillet 81 kampe for klubben med 21 mål til følge. Forsvarsspilleren kom til klubben fra SønderjyskE i 2017.


Af Johannes Skjøth

37 kommentarer

Kobos 12:06          
Hvis han har lyst kan vi godt bruge ham i BIF.
orfeopataro 12:06          
Forstod aldrig hvorfor han ikke var interessant for større klubber efter sidste sæson. Han var simpelthen fremragende indtil sin skade!
UMURUM 12:08          
Der var sikkert noget i gang sidste sommer, der faldt til jorden i sidste øjeblik, og så blev Dal Hende fanget, og nåede ikke at komme videre. Lidt en lorte situation for ham, efter han havde spillet en fremragende sæson, og burde have kunne solgt sig selv rigtig fint...
Beenhakker 12:10          
Jeg synes Dal Hende er en fin spiller, men kan ikke se ham i større klubber end BIF. Jeg tænker at det vil være et godt match, men et eksotisk udlandseventyr kan jo også være mulighed.
stik i rend dreng 12:11          
Han er eftersigende ret tæt på et skifte til Brøndby :) Virkelig uheldig situation for ham, det må have været en hård sæson. Alt det bedste til Dal Hende!
menhardinklubsjæl 12:11          
Han skal ikke til Brøndby!

Om så han var lige så god som Mendy fra Madrid, så skal den fc muh tosse holde sig langt væk. Den bro er brændt.
LFC4Life 12:15          
Det kunne være fedt hvis han erstattede Jung i Brøndby. Talenter er skønne, men en erfaren, offensiv back ville være en genial erstatning. Så er spørgsmålet så, om Steinlein vil sælge til Brøndby, og til hvilken pris.

Med mindre Durmisi vil hjem (tvivler ;-) ) så er jeg frisk på Dal Hende
Fredag 27. november
Torsdag 26. november