Luk

Steinlein drømmer om mere Marcondes

| International | 5 kommentarer

Infoboks

Huddersfield - Brentford
Championship (18/01)
bet365 5,00 3,75 1,72
NordicBet 4,75 3,60 1,80
Oddset 4,70 3,55 1,75
YouBet 5,05 3,60 1,77

FC Midtjylland-direktør Claus Steinlein håber stadig at få Emiliano Marcondes tilbage til forårets mesterskabskamp. Det siger han til tipsbladet.dk. 

Emiliano Marcondes nåede som lejesvend at bidrage med to mål og to assists i 12 kampe for førerholdet FC Midtjylland i efteråret. 

Han er dog nu vendt tilbage til Brentford og har allerede fået 16 minutter i et indhop for nyligt, men i FC Midtjylland håber man stadig på et gensyn med offensivspilleren. 

- Drømmescenariet er at få Marcondes tilbage. Han gjorde det godt - både på og uden for banen. Men vi vidste også, det var lige så meget for at hjælpe Marcondes og Brentford, at han kom hertil. Nu ser vi den lige an, siger FCM-direktør Claus Steinlein til tipsbladet.dk. 

Steinlein tilføjer over for tipsbladet, at man udover nyankommende Lasse Vibe gerne vil have en offensivspiller og muligvis en højreback ind i løbet af januar. 

Køb billetter til FC Midtjyllands kommende hjemmekampe her!


Af Mikael Blond

5 kommentarer

FCM_ 09:47          
Er marcondes inde omkring Brentfords hold - Så kan du godt glemme ham Claus …
Alle fodbold spillere, vil da hellere spille med om play-off til Prl. League.

1. Vi mangler en offensiv midtbane spiller, der kan noget både defensivt og offensivt, til at supplere Evander. Ønsker man at komme tættere på at kunne spille europæisk. Skal man helst gå efter en med noget international rutine/erfaring.
2. Vi kunne også godt bruge en angriber mere, der kan scorer mål. Udlej Brumodo ( har ikke pt niveauet til superligaen ). Sælg Paulinho ( ikke god nok - var dyr imod AGF ).

3. Synes Erik skulle lagde være med at melde ud, at han gerne ville afsted til sommer igen. Specielt som anføre. Så heller tie og såfremt, der kommer et bud på ham, lagde ham gå. Men så skulle man nok se om man ikke kunne få en erstatning ind … Saneh ville naturligvis være kompetent ( men Anderlecht vil nok ikke sælge ham billigt - evt. leje ham en sæson ) … udlej Rasmus Nicolaisen … mangler erfaring
bruger 131838 10:00          
vi mangler en 8´er. ikke en offensiv midt. Det var ikke udelukkende paulinho som var ringe mod Agf... ellers meget enig
Victory 10:38          
Jeg er slet ikke enig mht. Nicolaisen. Han er god nok til at gå ind og tage over efter Erik eller Scholtz. Selvfølgelig mangler han rutinen, men når han er så god allerede nu, så bliver han bare endnu bedre med tiden. Det vil være dumt at sende ham ud og lade ham spille på et lavere niveau. Priske kan evt begynde at rotere imellem de tre, for at give Nico mere spilletid og dermed gøre ham endnu mere parat. Lade Nico spille imod hold som Silkeborg, Hobro, Horsens o.l. Så er han helt parat til sommer.
mirakelmix 16:00          
Jeg synes umiddelbart man skulle udleje Nicolaisen til sommer, så han kunne få noget spilletid(måske i OB, der lige har solgt en stopper). Så kan han overtage efter Erik til sommer.
Er enormt glad for Brumados potentiale. Men er du gal, hvor mangler han selvtillid. Det tynger ham tydeligvis, at han ikke har fået scoret endnu. Et lejeophold ville være godt. Et hlavt år i 1.div. ville måske ikke være helt dumt. Fredericia måske. De ligger også med hvor det er sjovt! :)
Er I glar 19:39          
Håber han kommer tilbage så der kan være noget kontinuitet på holdet. Det med at skifte et 3-4 spillere i hvert vindue duer ikke.
Et positivt bekendtskab med stort arbejdsratio og godt overblik. Mangler lidt flere mål.
Mindes han skulle være et notorisk svin på banen, Da han kom til klubben, det har man ikke set eller hørt meget til i fcm tiden... Håber han er klar til at tage en halvsæson mere.
Fredag 17. januar