Luk

Steinlein: Intet attentat på FCK's position

| 3F Superliga | 37 kommentarer

Infoboks

Randers FC - FC Midtjylland
Superligaen Grundspil (31/10)
Bet25 3,35 3,40 2,14
Oddset 3,35 3,30 2,15
bet365 3,40 3,40 2,10

FC Midtjylland-direktør Claus Steinlein mener, at der fortsat er et stykke vej op til FC København i dansk fodbold, og københavnerne vil trykke på speederen igen, spår han.

FC Midtjylland snuppede søndag en 1-0-sejr over FC København i Parken trods mere end en halvleg med ti mand.

Dermed overtog midtjyderne førstepladsen, men det bliver formentlig en tæt duel om guldet mellem de to danske storklubber.

Selvom FC Midtjylland generelt har vundet terræn de seneste år, mener administrerende direktør Claus Steinlein stadig, at klubben har et stykke vej op til FC København.

- Min klare fornemmelse er, at FCK også trykker på speederen igen. Så jeg vil ikke sige, at vi har lavet et direkte attentat på FCK’s position i dansk fodbold. Det er i øvrigt heller ikke sådan, vi måler tingene i Midtjylland. FCK har været en inspiration, men vi gør tingene på vidt forskellige måder, siger Steinlein til Ekstra Bladet.

Claus Steinlein siger videre, at FCM har et spillerbudget på omkring 100 millioner kroner, men han vurderer, at FCK's er dobbelt så stort.

Få store oplevelser i Parken! Find billetter til F.C. Københavns hjemmekampe fra 100 kr. her


Af Sara Margren

37 kommentarer

stik i rend dreng 17:01          
Det harmonerer ikke så godt med de tal der ellers er ude og Steinlein har nok også en interesse i at underspille sit eget og overdrive rivalens.
Det gælder vel vitterligt hver eneste direktør? "Vores eget budget er lidt lavere, resten ser fint ud" synes jeg i hvert fald ofte vi hører.
Sir 17:04          
Ja ja der er altid nogle andre der har sagt eller gjort noget. Zeca lavede også nogle frispark i går osv osv ; )
Nandeyanen 17:10          
Transferbudgetter består af mange forskellige ting.

Steen Houman så på budgetterne.

Af de 165m som FCK havde sidste år. Der bestod 91m af dem på nedskrivninger af tidligere spillere og løn. Det er rekord højt for FCK.

Budgettet er steget så markant på grund af de mange fejlkøb.

Budgettet er ikke steget for at vi kan købe spillere der koster mere og er på en højere hylde. Her har FCM indhentet os en del.

Vi FCK lider stadig meget under Ståles tidligere indkøb vi stadig skal betale af på.
billebums 17:19          
Jf. seneste opgørelse fra Tipsbladet, fra starten af september 2021, så ligger FCKs budget på 170 og FCMs ligger på 125.

@Sir
Kunne man ikke også argumentere for, at Steinlein har en bedre forståelse/kendskab til budgettet end Tipsbladet opgørelse, som vel også bygger på en række antagelser?
Sir 17:22          
" Kunne man ikke også argumentere for, at Steinlein har en bedre forståelse/kendskab til budgettet end Tipsbladet opgørelse, som vel også bygger på en række antagelser?"

Altså han kender jo FCMs præcis tal, men har også en interesse i at andre ikke kender dem, så han er næppe et sandhedsvidne her.
RudiFC 17:36          
@Sir

Men der er gætterier og formodninger fra Tipsbladet og deres clickbait overskrifter noget af det du tror mest på?
Mandag 25. oktober