LeoVegas.dk Roskilde Festival Bethard Casino24

Luk

Steinlein: Petter A. vil til Hammarby

| International | 7 kommentarer
Steinlein: Petter A. vil til Hammarby
Foto: Lars Rønbøg / Getty Images

Infoboks

FC Midtjylland - Esbjerg fB
Superligaen Mesterskabsspil (25/05)
bet365 2,20 3,75 2,90
NordicBet 2,12 4,00 3,05
Oddset 2,15 3,80 3,15

Se Copa del Rey-Finalen, Barcelona - Valencia

Live på Eurosport Player

Advertisement
Advertisement

Petter Andersson ønsker at skifte til svenske Hammarby, fortæller FC Midtjylland-sportsdirektør Claus Steinlein. Hvornår vides ikke.

Petter Andersson har ytret ønske om at forlade FC Midtjylland, men svenskeren er i øjeblikket langtidsskadet.

FCM's sportsdirektør, Claus Steinlein, fortæller, at svenskeren gerne vil til Hammarby, men hvornår det bliver, ved han ikke.

- Men det er klart, at han har kontrakt til sommeren. Vi skal have en god samtale med ham, inden den løber ud, siger Steinlein til fotbolldirekt.se.

- Han har hele tiden sagt, at han vil til Stockholm og Hammarby. Det sagde han, da jeg skrev kontrakt med ham i Midtjylland for tre år siden. At han vil tilbage til Hammarby efter det. Han vil gerne tilbage på et tidspunkt, så handler det bare om, hvornår det bliver.

Petter Andersson er meldt ude resten af sæsonen.

Se Copa del Rey-Finalen, Barcelona - Valencia Live på Eurosport Player
Advertisement Advertisement

Af Sara Margren

7 kommentarer

Deja-Vu 11:37          
Er der ikke noget om at det svenske transfervindue stadigt er åbent?

Hvis han alligevel ikke kommer til at spille mere iår, kan vi vel lige så godt forsøge at skyde ham af med det samme. Der er jo åbenbart ingen fremtidsudsigter i ham alligevel.

Han er en god spiller, men jeg tror godt man kunne spare hans lønning væk, når nu det er.
torred 11:53          
Han er nok lidt svær at "skyde af" når han er langtidsskadet, er ude for resten af sæsonen og desuden er transferfri til sommer
cybercalle 13:15          
Stockholm - Herning, ja virkelig svært valg. Forstår ham
SkeletonBjitch 13:33          
De vil nok ikke købe en spiller der ikke består lægetjekket og samtidig, hvis skaden varer til sommer, er det jo spild af penge fra Hammarby.
haraltidret 14:10          
Hvem gider at købe en langtidsskadet spiller der ikke ville kunne bestå et lægetjek? Nej FCM hænger på hans løn indtil sommer og så må Petter A og Hammarby sætte sig sammen og finde ud af hvad der skal ske.
AntonZen 14:51          
Selvom han er skadet, kan han jo godt være en del af omklædningsrummet og dagligdagen og derved integerere sig i Hammerby truppen allerede nu. Det ville give mening at skifte allerede nu, frem for at sidde og vente. Selvfølgelig skal der også være en gulderod for FCM i sådan en aftale. F.eks. betaler man 10-20% af hans løn. Der er jo også en hypostetisk mulighed for at han super healer og kan spille et par kampe.
Fodboldens-Einstein 17:06          
Det giver absolut ingen mening fra Hammarbys side at skulle betale løn til en spiller, hvis fremtid er usikker. 1. Hvad, hvis hans skadesforløb tager uventet længere tid (ofte set før) 2. Hvad hvis skaden har effekter, der hæmmer hans performance fremover.
Nej afvent og se til sommer.
Fredag 24. maj
Torsdag 23. maj