Luk

Steinlein: Vi er klar til Superliga og Europa

| 3F Superliga | 10 kommentarer

Andre ting er langt vigtigere end fodbolden lige nu, men sportsligt er FCM-direktør Claus Steinlein fortrøstningsfuld på sin klubs vegne.

13 sejre i de seneste 14 kampe havde FC Midtjylland bag sig i 3F Superligaen, inden coronavirussen satte fodbolden på pause.

Midtjydernes 62 point efter 24 runder er samtidigt det højeste nogensinde i Superligaen, så pausen kom alt andet end belejligt for førerholdet.

Det sportslige er dog i den grad sekundært lige nu, understreger FCM-direktør Claus Steinlein.

- En af mine venner kammerater har lige måttet fyre 125 mennesker, og der ligger folk på intensivafdeling og kæmper for deres liv. Og det er alligevel lidt mere alvorligt end, at vi var inde i en god stime. Det er ting, der er langt, langt mere alvorligt. 

- Men jo, hvis man helt isoleret set kun ser på FC Midtjylland, kunne man godt have ønsket sig, at vi havde kunnet fortsat, for det så godt ud. Vi var inde en god stime, og spillerne gjorde det rigtigt godt, siger Steinlein til bold.dk og tilføjer:

- Men heldigvis har vi været inde i en god stime i den seneste halvanden sæson, hvor vi har vundet to trofæer og hentet en masse point. Og det skal vi nok finde tilbage til, det er jeg ikke så nervøs for. 

Klar til Europa

FCM har flere gange understreget, at det næste skridt for klubben er at banke døren ind til Europa.

- De fleste klubbers transferplaner er på baggrund af coronapausen og usikkerheden sat på pause, men FCM er under alle omstændigheder klar til udfordringen i Europa, mener Steinlein.

- Lige nu er det hele på standby, men vi har allerede et stærkt hold, og vi købte allerede ind i vinter ind for at være klar, siger Steinlein og fortsætter:

- Så det eneste vi mangler nu, er kampene, for vi er klar til både Superligaen og de europæiske kampe, der venter. Men først og fremmest handler det om, at samfundet kommer i gang igen, og at vi mister så få mennesker som overhovedet muligt.

FCM har 12 point ned til forfølgerne FCK med 12 runder tilbage af sæsonen.

Køb billetter til FC Midtjyllands kommende hjemmekampe her!


Af Mikael Blond

10 kommentarer

kimjen 13:17          
Tillykke med mesterskabet !
I har fortjent det !
.....og lad os nu se fremad til den nye sæson !
Harlem 13:31          
Hvis der ikke kommer en voldsom anden bølge af Covid-19
somefun 13:48          
Skal heldigvis færdigspilles ellers findes der ikke en DM
bruger 156353 14:18          
Godt du har sådan en insider viden somefun. Personligt tror jeg mesterskabet ryger til Herning uanset om sæsonen spilles færdig eller ej, hvilket vil være 100% fortjent!
Victory 14:23          
Efter hvad jeg har læst, vil FCM blive mestre og Hobro, Esbjerg og Silkeborg rykke ned, hvis turneringen afsluttes nu. Det var i en artikel i Fredericia Dagblad. Ved ikke, om det er rigtigt, men hvorfor skulle de skrive det, hvis det ikke passer?
haraltidret 14:30          
Vi har stadig til gode at se FCM få succes i Europa og Superligaen på samme tid. Men umiddelbart er FCM godt rustet til at kunne præstere i begge turneringer. Og det ville være ekstremt gavnligt for dansk klubfodbold, hvis andre hold end FCK begyndte at tjene europæiske koefficient point til dansk fodbold.
Pipsen67 14:41          
Victory:
"Det var i en artikel fra Fredericia Dagblad. Ved ikke om det er rigtigt, men hvorfor skulle de skrive det, hvis det ikke passer"

Øhhh - måske fordi det ikke altid er rigtigt hvad der står i dagblade? :-)
Fredag 3. april