Luk

Sterling blev udsat for racisme mod Bulgarien

| EM | 16 kommentarer

Infoboks

Tjekkiet - England
EM Kvalifikation Gruppe A (11/10)
NordicBet 7,20 4,50 1,47
Oddset 7,00 4,40 1,45

Raheem Sterling blev udsat for racisme i Englands kamp mod Bulgarien, hvor en mand blev bortvist og anholdt, bekræfter FA.

Raheem Sterling blev endnu en gang udsat for racisme, da England mødte Bulgarien på Wembley i lørdagens EM-kvalifikationskamp.

Det lokale politi bekræfter over for Sky Sports, at en mand er blevet anholdt - og løsladt igen - for diskriminerende ytringer mod Manchester City-spilleren.

Det engelske fodboldforbund, FA, bekræfter det samme.

- Vi kan bekræfte, at et individ, som sad på udebaneafsnittet på stadion, blev bortvist og efterfølgende anholdt for diskriminerende adfærd under kampen mellem England og Bulgarien, oplyser FA til Sky Sports.

- Wembley Stadium fører en nul-tolerancepolitik på anti-social og diskriminerende opførsel, og enhver, der bliver fundet skyldig, bliver bortvist og indrapporteret til politiet.

Raheem Sterling har adskillige gange været udsat for racisme, blandt andet mod Montenegro tidligere på året, hvor englænderen efterspurgte handling fra UEFA – der kvitterede med en bøde og en hjemmekamp uden tilskuere for Montenegro.

England møder Bulgarien på udebane i oktober.


Af Sara Margren

16 kommentarer

kimTell 20:45          
Hovedrystende adfærd anno 2019.
ManchesterIsBlue 20:50          
Hold da kæft, hvor er det irriterende at det sker så meget! Kan de ikke bare acceptere alle racer og se fodbold. Største idioter og ikke kun bulgarske fans, alle dem der benytter abe lyde og råber racistiske ting. Ud af fodbold, spassere.
Slettet(220030191409) 20:51          
Sådan skal det gøres, find fjolserne, smid dem ud...
MartinHerold 21:04          
Diskrimination og racisme er vel ikke identiske paragraffer?
camara 21:13          
Jamen det er jo vanvittigt, jeg er rystet, chokeret og forarget.

Tænk der var en (1) blandt 82000, der ikke kunne opføre sig ordentligt og råbte noget han ikke skulle have gjort.

Kampen burde jo være stoppet øjeblikkeligt, det manglede da bare, og der burde have været foretaget en tilbundsgående undersøgelse.

Alle kampe i næste runde burde starte med et minuts stilhed, så vi alle kan mindes denne frygtelige forbrydelse.
jsm 21:40          
@ Camara

Jep, absurd at bruge så mange ressourcer på, hvor mange knivstikkerier fandt sted i London, mens kampen blev afviklet? Who knows and who cares, så længe kendte mennesker ikke bliver genereret, så er verden god.
proege 21:55          
Camara:
Så du mener racisme er ok?
Stenalder mentalitet
Onsdag 18. september