Luk

Sterling vil væk: Skal kæmpe for en plads

| Premier League | 0 kommentarer

Infoboks

RB Leipzig - Manchester City
Champions League gruppe A (07/12)
Oddset 3,75 3,85 1,87
bet365 3,60 4,00 1,90

Bernardo Silva forstår godt, at Raheem Sterling er frustreret over manglende spilletid i Manchester City, men mener dog, at englænderen skal kæmpe for sin plads.

Raheem Sterling kan meget vel være på vej væk fra Manchester City, da han ikke får den ønskede spilletid af manager Pep Guardiola.

Den engelske landsholdspiller har derfor åbnet op for et muligt skifte væk fra klubben, som han også har fået lov til af Guardiola, hvis han ikke er glad for at være i klubben.

Nu har Citys Bernardo Silva også meldt sig ind i debatten og fortæller, at alle spillere i Manchester-klubben har prøvet det, som Sterling går igennem, men at man skal kæmpe for sin plads.

- Det er vanvittigt, hvor mange gode spillere vi har i vores trup, og det er hårdt, når man ikke får de minutter, man gerne vil have på banen. Det er sket for mig og de fleste af de andre spillere i klubben.

- Man skal kæmpe for at få en plads. Jeg kan også forestille mig, at det ikke er let for træneren at vælge, udtaler Bernardo Silva til Daily Mail og fortsætter.

- Alle spillere er vigtige, og vi er med i fire turneringer. Vi ønsker at vinde alt, og vi ved, hvor svært det er. Det er kun muligt, hvis alle er i form og forberedt.

Efter Raheem Sterlings ytringer er kommet frem, har englænderen været i kamp en enkelt gang for City, da han spillede hele opgøret mod Burnley lørdag.


Af Raymund Nelausen
Tirsdag 7. december
Mandag 6. december