Luk

Steve Cooper er ny træner for Zinckernagel

| Championship | 0 kommentarer

Infoboks

Nottingham Forest - Fulham
Championship (24/10)
Oddset 3,80 3,45 1,97
bet365 4,00 3,50 1,95

Nottingham Forest hyrer walisiske Steve Cooper som ny cheftræner. Han skal forsøge at løfte klubben væk fra sidstepladsen i Championship.

Det har været en skidt start i den næstbedste engelske række for Nottingham Forest og danske Philip Zinckernagel, hvilket har resulteret i en hidtil sidsteplads og fire point efter otte kampe.

Nottingham Forest har nu sat deres lid til den den tidligere Swansea-træner Steve Cooper. Waliseren har senest formået at få Swansea i play-off til Premier League i de sidste to sæsoner i træk.

Forests bestyrelsesformand, Dane Murphy, siger til klubbens hjemmeside:

- Steve ved, hvad det kræver at være succesfuld i Championship og har tidligere bevist sig hos Swansea.

Derudover er Nottingham Forest i gang med en foryngelsesproces, og her passer Steve Cooper perfekt ind, mener Dane Murphy.

- Vi har reduceret gennemsnitsalderen i vores trup hen over sommeren, og Steve er den ideelle træner til at sætte et hold, der kan begynde at bevæge sig op i tabellen.

Steve Cooper, som har en fortid som U-landsholdstræner for England og som akademitræner hos Liverpool, står over for sin første udfordring i sit nye job på lørdag, når Millwall kommer på besøg hos Nottingham Forest.

Cooper afløser Chris Hughton, som blev fyret efter syvende spillerunde.


Af Tobias Bladt Haarder
Lørdag 23. oktober
Fredag 22. oktober