Luk

Steven Gerrard: Har stor respekt for FCM

| Europa League | 8 kommentarer

Infoboks

Slavia Prag - FC Midtjylland
Champions League Kvalifikation (22/09)
bet365 1,72 3,50 5,00
Oddset 1,77 3,55 4,90
YouBet 1,69 3,70 4,75

Rangers-manager Steven Gerrard har stor respekt for FC Midtjylland og er især opmærksom på midtjydernes standardsituationer.

FC Midtjylland skal torsdag op imod den skotske storklub Rangers i Europa League-kvalifikationen, og midtjyderne nyder stor respekt hos skotternes manager, Steven Gerrard.

Gerrard siger således på onsdagens pressemøde, at han især er opmærksom på midtjydernes dødbolde, og at skotterne tager kampen meget seriøst.

- Jeg kommer med stor respekt for Midtjylland. Vi ved, at de har vundet sæsonens første fire kampe, og vi ved, at de er rigtigt gode på standardsituationer, siger Gerrard ifølge Herning Folkeblad.

- De har også flere dygtige brasilianere, så det er en opgave, som vi tager meget seriøst. Det har stor prioritet for os at spille os videre i turneringen.

Torsdagens kamp på MCH Arena sparkes i gang klokken 20.00.


Af Sara Margren

8 kommentarer

Slettet(171419190111) 19:19          
Et lige opgør, men jeg tænker at Rangers går videre. Fcm har ´choket´ en del i Europa
Mikesas 19:27          
Midtjylland går videre. Tyske, men især britiske hold ligger godt til dansk fodbold.

De har og vil altid undervurdere dansk fodbold.
HerbalAttraction 19:41          
Mit bet ligger på FCM. Jeg tror dog det bliver meget lige, men håber på dansk succes.
miks 21:24          
Rangers er ikke bedre end Superliga niveau så det forstår man godt.
Simon70 21:28          
Hvis vi så osse bare Tør spille fodbold, så er jeg fortrøstningsfuld... Kom så drenge..
Horseman 22:45          
Det ville nok være mere opsigsvækkende, hvis han havde sagt han ikke havde respekt for FCM. Det er vist den mest velkendte floskel alle trænere bruger.
SotD 11:05          
"flere dygtige brasilianere". Det lyder lidt til, at han har kigget truppen igennem og tænkt. Hmm. Brasilianere. Det må være de store profiler!

Bevares, Evander er da rigtig dygtig, men de andre brasilianere i truppen er efter min mening ikke nået et punkt hvor man kan kalde dem "dygtige". I hvert fald ikke hvor man fremhæver dem over spillere som Wikheim, Sviatchenko, Onuachu, Dal Hende, Hansen, Sparv, Mabil og Onyeka.

Brumado har jeg i hvert fald til gode, at se spille en rigtig god kamp, og både Paulinho og Patrick (som ikke har fået spilletid), er begge skadet så vidt jeg kan læse mig til.
Søndag 20. september