Luk

Stindl-hattrick i assists bag Gladbach-storsejr

| Bundesliga | 0 kommentarer

Lars Stindl lagde op til tre af Borussia Mönchengladbachs fire mål i 4-0-sejren over Greuther Fürth i Bundesligaen. Danskerløse Hoffenheim slog danskerløse RB Leipzig 2-0 andetsteds.

Lørdag eftermiddag skulle Borussia Mönchengladbach møde Bundesligaens sidsteplads fra Greuther Fürth, og det skulle vise sig at blive en smal sag for hjemmeholdet.

Efter ti minutter kom de foran med 1-0 ved Jonas Hofmann, der scorede sit femte mål i sæsonen på en assist fra rutinerede Lars Stindl.

Herefter kom den ombejlede Florian Neuhaus på tavlen til 2-0 på et lettere bizart mål. Marius Funk i Fürth-målet kom nemlig til at cleare bolden forkert, og så sparkede Neuhaus mod et frit mål fra 30-35 meter, og forsøget endte i kassen.

Uheldigt for bundholdet og Funk og lige før pausen blev det så endnu værre, da Stindl nu lagde op til Alassane Plea, som scorede til 3-0 på en smuk curlet afslutning i det lange hjørne til venstre for målmanden.

Hofmann kom også på tavlen efter pausen fra nært hold til 4-0 og det på endnu en assist af Stindl, der dermed fuldendte et hattrick i assists.

Mere blev det ikke til herefter, hvorfor Gladbach kommer tættere på topholdene som ny syver i tabellen, og Fürth stadig ligger solidt plantet i bunden med et enkelt point. 

Andetsteds spillede dansker-klubberne Hoffenheim og RB Leipzig mod hinanden, men ingen af danskerne var i aktion grundet skader. Her endte opgøret med 2-0 til hjemmeholdet Hoffenheim.


Af Kristoffer Lind Pedersen
Søndag 16. januar