Luk

Stjal Dolbergs ur og blev fyret: Jeg var jaloux

| Ligue 1 | 20 kommentarer

Infoboks

Nice - PSG
Ligue 1 (18/10)
bet365 8,50 4,50 1,40
NordicBet 6,90 4,65 1,44
Oddset 6,90 4,60 1,43

Lamine Diaby-Fadiga, som er blevet fyret i Nice for at stjæle Kasper Dolbergs særdeles dyre ur, forklarer, at han var jaloux på danskeren, der er kommet til klubben for nylig.

Den 18-årige angriber Lamine Diaby-Fadiga har været et stort tema i de sidste par uger.

Årsagen er, at han tirsdag blev fyret i sin klub Nice for at have stjålet Kasper Dolbergs ur, som har en værdi af 500.000 kroner.

Den unge mand har nu også givet lyd fra sig i sagen og giver sin forklaring på, hvordan han kom i tanke om at stjæle et ur fra en holdkammerat i klubbens omklædningsrum.

På Instagram og Twitter har han udsendt en meddelelse, hvor han fortæller, at han har været frustreret over sin situation i klubben.

Han har således været sat tilbage på grund af blandt andet skader, og det har altså været hårdt ved den unge mand.

- Det påvirkede mig mentalt, og min svære situation stod i stor kontrast til min holdkammerat Kaspers succes og aura, skriver han på Instagram.

- Jeg lod det gå ud over ham uden at have en grund. Måske var det lidt på grund af jalousi. I stedet for at prøve at kæmpe med ham på banen og konkurrere om pladsen, reagerede jeg dumt.

- Det var ikke, fordi jeg ville have noget ud af det, at jeg gjorde, som jeg gjorde, men det var på grund af skuffelse, frustration og manglende kredit. Jeg er kun 18, men min alder undskylder intet, skriver han og fortæller, at han sagde undskyld til alle i klubben.

- Jeg tog også det ansvar at tilbagebetale min holdkammerat til fulde, hvilket jeg nu har gjort. Jeg ønsker man stor succes i Nice og i karrieren. Måske vil vi en dag mødes på banen, og det her vil blot være et dårligt minde, skriver Lamine Diaby-Fadiga.

Lamine Diaby-Fadiga fik Ligue 1-debut for Nice i første runde i sidste sæson og spillede i løbet af sæsonen seks kampe.

Se den unge mands Instagram-opslag her: 


Af Nicolai Skovsgaard Tøfting

20 kommentarer

ManchesterIsBlue 18:50          
"Jeg var jaloux" Altså hvis han bare har passet sin fodbold og har præsteret, så kunne han blive bedre og mere succesfuld, så vil han jo tjene flere penge og købe et ur, der er dobbelt så meget værd end Dolbergs Han endte med at stjæle det og efter give det tilbage og nu er han blevet smidt ud af Nice. Kæft en taber. Hans karriere kan måske gå en vej og det er ned af bakke.
Tenver 18:53          
Det er vel som man tager det...

ba-dum-tschh
mirakelmix 18:56          
Fair og fin forklaring. Jeg kan godt forstå ham. Han har indset, hvorfor han gjorde det. Så må vi håbe han kommer videre og tager ved lære af det!
MartinHerold 18:58          
Jeg synes da ellers det er en fin undskyldning han giver her.
Crusader 19:06          
Enig, en meget moden undskyldning.

Noget lort han lavede, men når han så klar t siger undskyld, så bør det trods alt anerkendes at han har nosserne til at komme med så ærlig én udmelding.
SalDK 19:07          
Nu maa I holde op. Det er ikke nogen fin forklaring... Jeg tager lige en tur en i banken i morgen og roever den fordi jeg er jaloux over for de mennesker som har penge i banken.

Han er en taber for at goere det han gjorde. Alle jer som synes det er en fin forklaring har brug for et reality check.
Nerazzurri2011 19:08          
Han blev præsenteret i Paris FC for en time siden. Flot at han har fundet en ny klub så hurtigt!
Mandag 14. oktober
Søndag 13. oktober