Luk

Stolt Abu Francis: Lært meget de sidste to år

| 3F Superliga | 0 kommentarer

Infoboks

FC Nordsjælland - AaB
Superligaen Grundspil (31/10)
Bet25 3,20 3,60 2,12
bet365 3,00 3,40 2,10

FC Nordsjællands ghanesiske midtbanemand Abu Francis er glad for og stolt over at runde 50 førsteholdskampe for Farum-klubben.

FC Nordsjælland er blandt de bedste i Europa til at give unge spillere spilletid på førsteholdet. Det har deres ghanesiske midtbanespiller Abu Francis nydt godt af, men hans udvikling har også gjort ham fortjent til det.

Da FC Nordsjælland søndag spillede i Randers, rundede den blot 20-årige Francis imponerende 50 førsteholdskampe. 

En præstation den unge mand er stolt af, siger han til klubbens hjemmeside.

- Det er ikke så ofte, man ser spillere i Europa, der runder 50 førsteholdskampe som 20-årig, så jeg er selvfølgelig glad og stolt!

Francis er bevidst om, at 50 førsteholdskampe i hans alder er en flot præstation, som er de færreste forundt.

– Det er et godt skridt på vejen mod det næste niveau, at jeg er i stand til at opnå 50 kampe for FC Nordsjælland som blot 20-årig. Samtidig sætter jeg stor pris på, hvordan holdet og klubben har hjulpet mig på vejen. 

At det lige er i FC Nordsjælland, at han når 50 kampe som 20-årig er, ifølge hovedpersonen selv, yderst passende. Han har nemlig en tæt tilknytning til klubben og dens akademi.

- For mig er Right to Dream og FC Nordsjælland familie. Det er her, jeg føler mig komfortabel. Jeg har været en del af organisation, siden jeg var 11 år gammel, så jeg ser den som mine forældre, og jeg ser mine holdkammerater som mine brødre.

Abu Francis har været en del af Right to Dream og FC Nordsjælland i over 10 år.


Af Tobias Bladt Haarder
Søndag 24. oktober