LeoVegas.dk bold.dk Bethard Casino24

Stolt AC om Chelsea-sejr: Gravede dybt

| Premier League | 17 kommentarer
Stolt AC om Chelsea-sejr: Gravede dybt
Foto: Chelsea
Andreas Christensen er glad og stolt over 2-1-sejren over Tottenham i stopperens første start i Premier League for Chelsea.

21-årige Andreas Christensen startdebuterede i Premier League som en del af Chelseas tremandsforsvar, da de forsvarende mestre søndag slog Tottenham med 2-1 på Wembley.

Den unge dansker erkender, at gæsterne brugte mange kræfter for at sikre sig de tre point.

- Det er en kæmpe sejr. Vi gravede dybt og måtte lide for sejren, men det lykkedes, og alle er glade og stolte, siger Christensen til Chelseas Facebook.

Chelsea-manager Antonio Conte havde sendt Christensen på banen med instrukser om at holde styr på blandt andre landsmanden Christian Eriksen.

- Han bad mig gøre, som jeg altid gør. Jeg skulle holde øje med Eriksen og Kane, der har et godt samarbejde og være opmærksomme på løb bag mig. Det var den primære ting, og så forsøge at være rolig, siger Christensen.

Christensen kan muligvis se frem til flere startpladser i den kommende tid, da Gary Cahill fortsat mangler at afsone to spilledages karantæne efter sit røde kort mod Burnley.

Stream Chelsea – Malmø FF på Eurosport Player
Advertisement

Af Mikael Blond

17 kommentarer

BerlinerDK 09:07          
Jeg håber, at han får sit store gennembrud i Chelsea allerede nu. Han har bevist i Tyskland, at han kan.
One3ye 09:09          
Må sige jeg synes han spillede en virkelig god kamp. Han havde godt fat i Kane som ikke er helt så let at holde styr på.

Var MEGET i tvivl i preseason da han efter min mening så langsom og for forblændet ud.

Stærk kamp og dejligt med en ny akadami spiller på holdet.

The Blues 09:14          
Han minder lidt om Daniel Agger i sin spillestil. God teknik, rolig og en elegant spiller. Det bliver yderst spændende at se ham det næste stykke tid, hvis han ellers får de muligheder, han skal have - det er jo altid sjovt med en dansker på holdet.
Wise1964 09:15          
Hvor var det dog dejligt at se AC på den store scene med sådan en indsats, der uden tvivl kan betegnes som værende bestået (selvom Kane var en håndfuld som altid).

Spændende at se om AC får spillet sig på fast i et stærkt selskab med Dave, Luiz, Rudiger og Cahill ... han skal ihvertfald nok få chancen.

Flot Andreas!!
bruger 153618 09:24          
Så god var han vidst heller ikke. Han blev sat flere gange og kunne sagtens have kostet et mål, da han helkiksede på en bold der bare skulle ud af kommunen.
Wise1964 09:27          
@bruger 97983650823606720867787782

Jo det var han - han lavede 2 fejl i hele kampen, vel og mærke i en kamp mod et af englands bedste hold på udebane.
LaPioche 09:30          
Jeg bed også mærke i, at Kane voldte ham problemer til tider - men helt ærligt, hvor mange forsvarsspillere i PL kan holde Kane fra fadet i 90 min? Det var da mere end godkendt for AC på det her stadie.
Onsdag 20. februar
Tirsdag 19. februar