LeoVegas.dk ready? betfair Bethard Casino24 Advertisement

Stolt Brabrand-anfører: Alt går vores vej

| NordicBet Liga | 0 kommentarer
Stolt Brabrand-anfører: Alt går vores vej
Foto: BS Sports & Media
Et kammeratskab ud over det sædvanlige og et par taktiske justeringer er nøglen til Brabrands succes, vurderer anfører Jesper Brinck efter 2-1-sejren over FC Roskilde.

Brabrand har været forrygende kørende i foråret, og onsdag aften vandt de den uhyre vigtige bunddyst mod FC Roskilde med 2-1, som giver dem en lille chance for overlevelse i sidste spillerunde.

Brabrand-anfører Jesper Brinck medgiver, at der var lidt nerver på i gårsdagens kamp, men glæder sig over, at holdet igen viste mental styrke efter at være kommet bagud.

- Det var en lidt rodet kamp, og første halvleg bar nok lidt præg af kampens betydning. Der kom nogle fejl i begge ender, som vi normalt ikke ville se, og vi havde selv en ret dårlig første halvleg, siger Brinck til bold.dk.

- Noget af det skyldes måske, at vores forudsætninger for de her hverdagskampe ikke er helt optimale. Vi har folk, der kommer direkte fra arbejde og skole, så vi har ikke den samme mentale opvarmning, vi ville have før en weekendkamp.

- Vi fik banket tingene på plads i pausen og mindet hinanden om, at det jo var en knald-eller-fald-kamp og viste den gode moral, vi har haft i hele foråret.

Usædvanligt kammeratskab og taktiske justeringer
Brabrand har blot tabt én kamp ud af de seneste 10 opgør, og senest er det blevet til tre sejre på stribe.

Opblomstringen skyldes en blanding af et tæt kammeratskab på holdet og et par taktiske justeringer, mener Jesper Brinck.

- Momentum er en forunderlig størrelse i fodbold. Det havde vi ikke i efteråret, men alt går lidt vores vej i foråret. Samtidig har vi en tro på tingene og på hinanden og et kammeratskab ud over det sædvanlige. Det er det bedste, jeg har oplevet i min fodboldkarriere.

- Vi vil ofre os ekstra for en kammerat. Det er ikke bare en medspiller, som er der for at hæve en stor løn. Vi er her, fordi vi gerne vil spille fodbold og bidrage til kammeratskabet.

- Der har været nogle taktiske justeringer, blandt andet en nødtvungen fordi vi mistede Kenan (Hajdarevic, red.), som var en stor del af vores spilkoncept. Nu har vi fået nogle mere bevægelige og hurtige folk ind, som har gjort, vi har måttet ligge spillestilen lidt om, blandt andet ved at have bolden lidt mere, siger Brinck.

- Det har også krævet tilvænning at finde ud af, hvilket koncentrationsniveau og tempo der kræves. I 2. division kunne man slippe af sted med at lave fejl, fordi der ikke er lige så dygtige modstandere, men det bliver bare straffet med det samme i 1. division.

- Det har været en tilvænning, der egentlig tog længere tid, end vi havde regnet med, men nu har vi fundet melodien, slutter Brinck.

Brabrand har to point op til FC Roskilde før sidste runde, hvor holdet møder Viborg. FC Roskilde skal op imod Fremad Amager.

sara@bold.dk

Se Premier League og meget mere fodbold Kom i gang nu på Eurosport Player 
Advertisement

Af Sara Margren

0 kommentarer

Der er foreløbigt ikke kommet nogle kommentarer til denne artikel.

Vær den første til at kommentere i vores forum.

Tirsdag 22. januar
Mandag 21. januar