LeoVegas.dk bold.dk Bethard Casino24

Stolt De Bruyne: Det var fifty-fifty

| VM | 2 kommentarer
Stolt De Bruyne: Det var fifty-fifty
Foto: Getty Images
Kevin De Bruyne var stolt af sit hold efter semifinale-nederlaget til Frankrig tirsdag aften. Han mener, at begge hold kunne have vundet kampen.

Belgien var tæt på, men det blev altså Frankrig, der løb med pladsen i VM-finalen efter en 1-0-sejr på mål af Samuel Umtiti tirsdag aften.

Belgierne var godt med i opgøret, og Kevin De Bruyne var nok en gang en af sit holds bedste. Manchester City-stjernen var efter kampen meget afklaret med situationen.

- Det er ærgerligt, men jeg er også stolt. Jeg synes, det var fifty-fifty i dag, og så endte det med, at hjørnesparket gjorde forskellen. Sådan er fodbold, siger Kevin De Bruyne ifølge fifia.com og evaluerer på sin egen og holdets indsats.

- Jeg synes ikke, jeg havde mange muligheder. De begyndte selvfølgelig at spille virkelig defensivt, da de kom foran 1-0, og det gør det sværere. Men vi prøvede alt, vi kunne. Vi scorede ikke, og det gjorde forskellen, siger han.

Belgien skal nu spille bronzekamp mod enten England eller Kroatien.

- Vi vil gøre alt for at vinde kampen. Det er ikke en kamp, vi ønskede at spille, men hvis et land som Belgien kan blive treer ved et VM, vil det være godt. Hvis vi vinder, slutter vi turneringen med en god følelse og kan gå på ferie med en god følelse, siger De Bruyne.

Belgien har i knockout-spillet sørget for at sende både Japan og Brasilien ud af turneringen.

Se Premier League, Superliga og Europa League Kom i gang nu på Eurosport Player 
Advertisement

Af Nicolai Skovsgaard Tøfting
Tirsdag 19. februar