Luk

Stolt Falch: Vejle har hævet overliggeren

| 3F Superliga | 23 kommentarer

Infoboks

Carit Falch er glad og stolt over, at Vejle Boldklub har kigget hans vej, og nu vil han etablere klubben som en fast del af 3F Superligaen.

Som bold.dk mandag kunne afsløre, henter Vejle Boldklub deres nye cheftræner i Lyngby.

Carit Falch er købt fri af de kongeblå, og han er stolt over at komme til Vejle, som skal etablere sig i 3F Superligaen, siger han.

- Vejle Boldklub er en traditionsklub, der de senere år virkelig har hævet overliggeren for de muligheder, som klubben har kunnet række ud efter. Jeg er glad for, og stolt over, at komme til Nørreskoven, og jeg ser Vejle Boldklub og jeg selv som et rigtig godt match, siger Carit Falch.

- Klubbens ejere, både Andrew og Klaus, har bidraget til et Vejle Boldklub, der bygger på klubbens traditionelle værdier, men som også har skabt et ”nyt” VB, som jeg glæder mig til at være med til at udvikle på.

- Jeg ser frem til at opleve den unikke stemning i Nørreskoven med de mange passionerede fans, og jeg ser frem til at arbejde med de mange dygtige spillere og ledere.

- Både på 1. holdet og på akademiet for at opnå resultater, samt at udvikle på holdet og de mange dygtige og talentfulde spillere over de næste to sæsoner. 

- Jeg mener, at Vejle Boldklub skal positionere sig som en fast del af 3F Superligaen, og hvis vi hele tiden har blik for sammenhængen i klubben og et konstant fokus på at optimere og præstere, så flytter vi sammen Vejle Boldklub i den rigtige retning. Jeg glæder mig til at komme i gang, siger Falch.

Carit Falch får en toårig aftale med Vejle.

Støt Lyngby Boldklub - forudbestil din 100-års jubilæumstrøje


Af Sara Margren

23 kommentarer

foreverlyngby 10:13          
Fy for helvede, hvor alle hans ord om processen og for fansne og alt det klinger hult.

Bare vent vejle, om 2 år er han væk. Falsche Falch.
CLkommerhjem 10:19          
Velkommen til Vejle :-).
Aussie 10:19          
Velkommen til "Ny Bruger med kun én kommentar" :)

Nu var der vel ikke noget der stoppede Lyngby fra at afvise handlen? Når en klub accepterer et bud på spiller eller træner, giver de den anden klub chancen for at overbevise personen om at potentialet og mulighederne er bedre...
Jimsys 10:20          
Han holder aldrig 2 år og han må ha´ en dårlig smag i munden over hvordan han har behandlet specielt Lyngbys fans.

Hver gang han åbner munden er det bl.a., bl.a og bl.a. - en masse snak som ikke føre til noget.
Jimsys 10:22          
Hvis en træner kommer og ønsker at blive fritstillet så han kan skrive under med en anden klub, så er han jo allerede væk
foreverlyngby 10:22          
Det har du ret i. Men manden har hele tiden snakket om hvor stolt af projektet han har været og klubben passede til ham. Det stoppede så, så snart der kom en større klub. En del af gamet,ja, men det er satme grimt at gøre det på den måde. Og hvilken klub gider have en træner, der ikke gider være der.
Danish_Messiah 10:23          
sjovt som ny oprettet profiler sviner falch til..
Søndag 13. juni