Luk

Stolt Henrik Pedersen: Schwartz er sulten

| NordicBet Liga | 5 kommentarer

Infoboks

Vendsyssel-træner Henrik Pedersen er begejstret over tilgangen af Ronnie Schwartz og fortæller, at angriberen er særdeles sulten og tændt på projektet.

1. divisionsklubben Vendsyssel har skrevet kontrakt med 32-årige Ronnie Schwartz fra 1. januar 2022.

Den tidligere Superliga-topscorer ophævede for nylig sin kontrakt i Charlton og skifter dermed transferfrit til vendelboerne.

Cheftræner Henrik Pedersen jubler over signingen.

- Jeg er sindssyg glad og stolt over, at Ronnie har valgt Vendsyssel. Han er en født målscorer, der kan lave mål ud af ingenting. Han kan skabe chancer selv og er også god til at stå de rigtige steder i boksen, når bolden kommer derind. 

- Udover at være en dygtig målscorer er han også rigtig god i presspillet og god til at forstå, hvornår presset på modstanderen skal sættes ind, hvilket er rigtig vigtigt i forhold til vores spillestil. 

- Jeg har haft et par gode snakke med Ronnie og er slet ikke i tvivl om, hvor sulten og tændt på projektet han er. Jeg er sikker på, at han bliver en kæmpe gevinst for os, siger Henrik Pedersen.


Af Martin Schmidt

5 kommentarer

janbo 16:07          
Er Schwartz interesseret i at spille i 2. division ??
ThomasThomasberg 21:07          
Hvad er det mon et spændende projekt de har, når de henter en falleret 32-årig angriber hjem fra et engelsk bundhold i 3. bedste række?
GameOn 21:15          
Det er vist det kortsigtede projekt overlevelse man har gang i, der er det vel meget normalt at satse på spillere i den kategori. Det skal blive spændende at se om de får gang i plaffeministeren eller om han er over the hill.
MikkelF 21:23          
Hvad er det mon et spændende projekt de har, når de henter en falleret 32-årig angriber hjem fra et engelsk bundhold i 3. bedste række?
En notorisk målscorer, der var topscorer i superligaen for bare to sæsoner siden. Mon ikke han kan forstærke et aktuelt bundhold i 1. division betragteligt? Og 32 år er altså ingen alder i 2021.
klogere 18:10          
@T.Thomasberg: med sådan et alias burde du om nogen vide at din navnebror førte os op i 1divsion for første gang for 11 år siden. Siden har vi ikke set os tilbage trods udfordringer, men med dette setup og ikke mindst spil i de seneste par kampe kan de ikke tage mange måneder inden man nå regne Vendsyssel blandt oprykning kandidaterne.
Cocktail af ejere, træner, sundheds sektor, faciliteter i øvrigt, samt ikke mindst spillerum, ses ikke meget bedre i 1. Division og sub-superliga.
Træningsfaciliterne er efter sigende de bedste i Danmark.
Projektet, tja... Det ligner da noget;)
Mandag 6. december