Luk

Stolt Højbjerg: Vi kan stadig blive bedre

| Premier League | 5 kommentarer

Infoboks

Tottenham - Crystal Palace
Premier League (07/03)
Oddset 1,48 4,40 6,70
bet365 1,45 4,50 7,00

Pierre-Emile Højbjerg er stolt af sig selv og Tottenham-holdet, der dog fortsat kan blive endnu bedre, end de har været hidtil i sæsonen. 

I sommer skiftede Pierre-Emile Højbjerg til Tottenham, hvor han lynhurtigt er blevet en bærende kraft på Jose Mourinhos mandskab. 

Her har han været med til at sikre klubben en øjeblikkelig femteplads i Premier League, mens holdet er i finalen i EFL Cup'en. Derudover er holdet videre til knockout-kampene af Europa League og fortsat med i FA Cup'en.

Det giver glæde og stolthed til den danske midtbanespiller.

- Jeg synes, det er en god situation at være i. Vi har spillet god fodbold og leveret godt som hold, men vi har stadig ikke præsteret, så godt som vi kan hver gang. 

- Vi har gjort vores bedste de fleste gange, men ikke hver gang. Det er vores motivation til at fortsætte og forsøge at blive bedre hele tiden, fordi vi kæmper stadig med i alle turneringerne. 

- Det er en stor ting, når man er seks måneder inde i sæsonen. Så jeg både frem og tilbage på sæsonen med glæde og motivation, siger Pierre-Emile Højbjerg til Tottenhams hjemmeside. 

Ifølge Transfermarkt har han spillet 28 kampe i denne sæson. 


Af Andreas Roesen
Lørdag 6. marts
Fredag 5. marts